x

ne zna šta će sa sebe

Stanija živi u stalnom strahu: Boji se šta će joj Kristijan uraditi u rijalitiju, a onda je spomenula Arkana, Slobu i Miru!

Stanija Dobrojević prošla je kroz pravi pakao kada su joj 1995. godine tokom "Oluje" u Hrvatskoj ubili oca Dragana. Cijeli život se nosila sa tom tragedijom, a sada strahuje da i nju ne zadesi očeva sudbina. Starleta kaže da se plaši da će je bivši robijaš Kristijan Golubović ub.ti u "Zadruzi 4"!

Rijaliti zvijezda će se uskoro u Pinkovom šouu pridružiti žestokom momku, kog je optužila da ju je reketirao i da on nije pravi otac njegove kćerke Vere, već da je supruzi podvalio sp.rmu svog prijatelja.

- Plašim se za svoj život! Bojim se da me Kristijan ne patosira čim me vidi. Ne daj Bože, može da me ub.je u rijalitiju. Znam da tamo ima obezbjeđenja, ali on to može da uradi u sekundi - kaže na početku svoje životne ispovijesti za Hit Stanija Dobrojević.


Starleta priča da se osjećala bezbjedno samo dok je Kristijan bio u zatvoru. Upozorava javnost, medije i policiju da će jedini krivac za njenu smrt, ako se dogodi, biti upravo Golubović:

- Moja jedina mrlja u životu jeste druženje sa tim čovjekom! Ni sa kim drugim nemam velike konflikte i ako mi bude falila dlaka sa glave, svi će znati da je za to kriv Kristijan. Stvarno ne razumijem šta hoće od mene! Dala sam mu pare prije nego što je otišao na robiju, a čim je izašao, ponovo je krenuo da me maltretira. Nisam htjela da mu ćutim kao prvi put. Stojim iza svega što sam rekla.


Starleta se kaje što je u "Farmi 6" flertovala sa žestokim momkom, koji je odmah poslije finala počeo da je proganja i da je reketira. Kristijan joj je tada tražio polovinu od 50.000 eura, koliko je osvojila kao pobjednica rijalitija.

- Ta pobjeda me je skupo koštala i dalje ispaštam zbog učešća u "Farmi 6". Ispala sam glupa što nisam prijavila Kristijana za reketiranje! Prijetio mi je svakodnevno i ja sam morala da mu dam 12.000 eura, mada je on htio sve da mi uzme. Sve mi je izašlo na nos! Ta pobjeda me je koštala zdravlja. Gorko sam zažalila što sam se družila sa tom osobom - priznaje Stanija.

Trebalo joj je mnogo vremena da se psihički oporavi od Kristijanove torture:


- Na kraju sam zbog njega završila kod psihijatra! Rekao mi je da se ne nerviram i da zamislim da novine pišu o nekom drugom, a ne o meni. Iako sam sada oguglala, ta borba je bila teška. U jeku skandala sam odlučila da se povučem iz medija i spremim diplomski. Ponosna sam što sam to uspela!

Stanija je završila Ekonomski fakultet kako bi ispunila posljednju želju pokojnog oca Dragana. I on sam je bio ekonomista, pa je htjela da krene njegovim stopama. O ocu priča ponosno, ali ne može da zaustavi suze. Imala je samo deset godina kada je on mučki ub.jen, a njena porodica protjerana iz Voćina u Hrvatskoj. Pamti da su se u njenom porodičnom domu, dok je otac bio živ, okupljali brojni prijatelji i rodbina. Kada je počeo rat 1991. svi su bježali u sklonište koje je bilo u okviru porodične kuće Dobrojevića. Međutim, njen tata nije izbjegao metak.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.