x

STANJE JE ALARMANTNO: Napušta Zadrugu, ljekari joj saopštili...ŠOK, operacija HITNA! Nema izbora...

Rediteljka i zvijezda rijalitija Jelena Golubović zabrinula je zadrugare i gledaoce kraj malih ekrana kada je nedavno pala u nesvijest na žurci u ``Zadruzi``. Nakon što je provela tri dana u bolnici na ispitivanjima, Jelena se vratila u rijaliti, međutim njen zdravstveni problemi nisu riješeni. 

Kako list ``Rijaliti`` piše, Jeleni je tokom ispitivanje otkriveno da ima kvržice na glasnim žicama, koje će najvjerovatnije morati da operiše. Kako izvor blizak produkciji navodi, Golubovićki je slučajno ustanovljeno da ponovo ima problem sa glasnim žicama. 

 

- Kada je odvedena u bolnicu, ljekari su obavili detaljne preglede i analize jer nije bezazleno ono što joj se desilo. Njoj su se gornji i donji pritisak umalo spojili, te je bilo bitno da se otkrije zbog čega se to dešava - započinje priču izvor i dodaje da je za to bilo više uzročnika. 

 

- Jelena ima upalu bubne opne, te je to moglo da dovede do poremećaja cemtra za ravnotežu, a svakako da su njenom kolapsu doprinijeli stres i nervoza. Pošto ona godinama ima problema sa glasnim žicama, obavljen je pregled i tada su joj ljekari saopštili da su joj se pojavili čvorići na glasnim žicama. U većini slučajeva to se liječi vježbom i odmaranjem glasnih žica, međutim u njenom slučaju najvjerovatnije će morati da se liječi operacijom, jer je njeno stanje znatno pogoršano - navodi izvor. 

 

On je otkrio i detalje vezane za njen opstanak u rijalitiju. 

 

- Ukoliko joj se kroz izvijesno vrijeme ne povuku čvorići, Jeleni će produkcija obezbijediti sve što je potrebno da joj se uradi zahvat kojim se uklanjaju čvorići sa glasnica. Jedini problem predstavlja oporavak, koji zahtijeva ćutanje, što je gotovo nemoguće ako se vrati u rijaliti. Postoji i mogućnost da je produkcija drži na rehabilitaciji, sve dok ljekari ne odobre njen povratak u ``Zadrugu`` - završava izvor. 

 

Podsjetimo, Jelena Golubović već godinama ima problem sa alergijama i polipima, a posljednji put je operaciju izbjegla 2015. godine. Nju je tada u Njujorku pregledao tim ljekara, zatim je otišla u Portoriko, gdje se potpuno izliječila prirodnim drenažama pomoću algi. Doktori su joj tada predložili da promijeni životnu sredinu i da što manje koristi glasne žice. 

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.