x

blud i razvrat

Stao je u odbranu kćerke nakon njene afere, a sjetimo se sa kojom koleginicom je Topalko varao svoju suprugu!

Milan Topalović Topalko dospio je u žižu javnosti nakon što su mediji došli u posjed fotke njegove kćerke i muža jedne naše poznate voditeljke, gdje mu ona leži u krilu dok na aerodromu čekaju avion.

Ovim povodom se oglasio pjevač i odbrusio svima "koji pokušavaju da od njegove porodice naprave rijaliti".  Međutim, da stvar bude još smješnija, i sam Topalko je svoju ženu varao stoga i ne čudi odbrana njegove mezimice.


Podsjetimo, 2015. pjevača su mediji povezivali sa Atinom Ferari, međutim, neko vrijeme se kao primirio. Kako se spekulisalo tada, pjevač je krio svoju vezu sa takmičarkom "Zvezda Granda" Lijanom Savić iz Novog Sada.


Njih dvoje su se upoznali na jednoj privatnoj svirci u Beogradu i od tada se ne razdvajaju. Topalko je svaki slobodan trenutak provodio u njenom stanu u Novom Sadu, a on sve svoje veze povlači da joj izgradi uspješnu karijeru.


- Iako se svim silama potrudio da sakrije novu aferu, svi znaju da je Topalko već mjesecima sa Lijanom. Oni su se upoznali sredinom maja i od tada su bukvalno nerazdvojni. Maltene cijela estrada zna za njih dvoje, ali se oni prave ludi što zbog Topalkove žene Vesne, što zbog Lijanine karijere koja je tek na početku. Topalko ju je i nagovorio da se takmiči u Zvezdama Granda i ona je imala vrlo zapažen nastup, ali nije dobila dovoljno glasova žirija za prolaz dalje. Ipak, ne odustaje i nada se da će se vratiti u baražu - rekao je tada izvor za jedan magazin.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.