x

Starleta se napumpala za sve pare: Mina se izobličila, ne liči na sebe!

Mina Vrbaški šokirala je fanove kada je postavila video-snimak na kom se vide nove korekcije, koje je imala na licu. Iako su starletu i bivšu učesnicu "Zadruge" ljudi obasipali komplimentima da izgleda prelijepo otkako je smršala i kako nikada nije bila ljepša, njoj to nije bilo dovoljno.

Vrbaški je novac zarađen u "Zadruzi 3", gdje je imala turbulentnu vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, uložila ni manje ni više nego u operacije.

- Mina je nakon raskida s njim bila nezadovoljna i željela je nešto da promijeni. Otišla je na pumpanje jagodica, što joj uopšte nije trebalo, a onda je odradila i popularne mačje oči, a dodala je i hijaluron u obe usne. Ona je sada gotovo neprepoznatljiva. Jagodice su predimenzionirane, kao i usne. Njeni prijatelji se nadaju da će to sve da splasne, ali male su šanse jer je ona baš željela da se sve to vidi - kaže njena prijateljica.


Nakon što je objavila video i pokazala novi izgled, društvene mreže preplavili su komentari fanova, koji su razočarani onim što je uradila.

- "Pogledaj se, na šta ličiš", "Onako lijepa djevojka da se unakazi, strašno", "Bila si ljepotica, a sad si ista ko i sve izoperisane starlete" - samo su neki od komentara.

Inače, kako se šuška, Mina uskoro ulazi u "Zadrugu 4", gdje je potpisala ugovor na 2.500 eura nedjeljnog honorara.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.