x

paparaco

Starleta Tamara Đurić obilazi bivšeg muža u zatvoru: Otkriveno šta mu nosi u ćeliju!

Starleta Tamara Đurić obišla je bivšeg supruga Nikolu Kačarevića, koji je od novembra prošle godine u pritvoru pošto je uhapšen kao pripadnik kriminalne grupe kojoj se na teret stavlja da je radila za kavački klan i Radoja Zvicera.

Starletin bivši muž se, podsjetimo, sumnjiči da je direktno učestvovao u ub.stvu u TC "Ušće", kada je likvidiran Aleksandar Šarac, i to po nalogu odbjeglog Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara, za kojim je raspisana potjernica, piše Kurir.


Foto: Kurir

- Kačarević se sumnjiči da je od vođe "vračaraca" dobio zadatak da u stopu prati Šarca i javlja im sve o njegovim navikama. Direktno je, navodno, obavještavao Vušovića čak i o tome kakvu garderobu nosi Šarac, sa kojim je Kačarević bio izuzetno blizak. Za tu uslugu je, kako sumnja tužilaštvo, starletin muž dobio 6.000 eura - potvrdio je sagovornik Kurira iz istrage.


Foto: Kurir

Kačarević se sumnjiči za krivično djelo teško ub.stvo i prijeti mu doživotna robija.

- Tamara Đurić je Kačareviću u ponedjeljak donijela paket, na koji on ima pravo kao i drugi pritvorenici. U vrijeme kada je ona došla na prijavnicu u posjeti je bila i Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka - otkriva izvor Kurira i objašnjava da bi Đurićeva, da je u to vrijeme htjela da vidi bivšeg supruga, morala duže da čeka jer kada Belivuku i Miljkoviću dolaze žene, na snazi je poseban režim.


Foto: Kurir

Podsjetimo, poslije hapšenja supruga starleta je za Kurir izjavila da ona smatra da on nije kriv, "ali da sud treba da radi svoj posao". Izjavila je i da je spremna da svjedoči.

- Moj bivši muž nije cinkaroš, ja ću biti svjedok na sudu. Znam ga najbolje, imam emocije koje želim da podijelim sa svima. Da je bio idealan, ne bih ga ostavila, ali što se njegovog kriminala tiče, od toga nema ni K! Optužili su ga najsurovije, to sutra može da utiče na moje dijete. Policija treba da radi svoj posao - rekla je ona nedavno.


Foto: Kurir

Starleta, navodno, redovno dolazi na kapiju ulaza u pritvor koji se nalazi u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

- Kačareviću donosi hranu, ali i sve drugo što mu treba, garderobu i pribor za ličnu higijenu. Dolazi mu i u posjetu - kaže sagovornik Kurira.


Foto: Kurir

Kako je Kurir pisao, Nikola Kačarević uhapšen je u velikoj akciji policije sa još 16 osumnjičenih. Specijalno tužilaštvo "vračarce", osim za ub.stvo Šarca, tereti i za likvidacije Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Halabrina, kao i zbog sumnje da su pokušali da ub.ju Miloša Nilovića Runju, Lazara Vukićevića, Andriju Zarića, advokata Arsenija Stefanovića i Samira Divljanovića.


Foto: Kurir



Izvor: Kurir 
Foto: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)