x

Stefan je htio da se okupa pred polazak kući, a onda ga je poklopio talas!

Devetnaestogodišnji Stefan P. iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, htio je samo još jednom da se okupa pred polazak kući, a onda je nestao u talasima.

Kako saznaje Blic, nesrećni mladić je na ljetovanje otišao sa rođacima.

– Na ljetovanju su bili nedjelju dana. Htio je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao – kažu za komšije iz Pečanica koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Za Stefana komšije imaju samo riječi hvale. Govore da je bio povučen, kulturan i tih.


– Zlatno dijete, strašno je kakva je tragedija zadesila njegovu porodicu. Da samo nije otišao tada u vodu ili da se neko od kupača našao da mu pomogne… – jadikuju komšije nad sudbinom stradalog mladića.Podsjetimo, nesreća se dogodila blizu kule gdje se inače nalaze spasioci, ali ih u trenutku dok se Stefan borio s talasima nije bilo. Ekipa hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspješno.

Roditelji mladića su otputovali u Paraliju čim su čuli tragičnu vijest, prenosi Kurir, a prema posljednjim saznanjima, obdukcija će biti obavljena u ponedjeljak.

Kako pričaju mještani Pečanica, Stefan potiče iz muzičke porodice. Naime, otac mu je lokalni pjevač Rade, a njegov stric je poznati harmonikaš.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.