x

raskrinkava s kim mu je sve bio sin

Stefan Karić i Žena od sultana su bili u kombinaciji: Osman progovorio o vezi njegovog sina i pjevačice!

Osman Karić komentarisao je aktuelne situacije iz Bijele kuće, a koje se tiču njegovog sina Stefana Karića. On je tom prilikom govorio i o njegovom odnosu sa misicom Jovanom Ljubisavljević, ali je i otkrio da je kroz njihovu kuću prošlo mnogo poznatih dama.

- Volio bih da dođe do ljubavi između njih dvoje. Samo riječi hvale za takvu djevojku. Ona je sama rekla da nije ostavila dečka zbog mog sina, mada gdje god se on pojavi, tu trava ne raste. On je jedan od najozbiljnijih momaka u gradu što se tiče djevojaka, pravi plejboj. Površno mi se dopala djevojka. Neću da pričam, da ne ispadnem papak, jer ko zna šta će biti do kraja. Sve zavisi od Stefana i nje - rekao je otac zadrugara.


Osvrnuo se i na odnos Stefana i Vladimira Tomovića.

- Oni se nisu svađali, samo je bilo prećutno. Ispalo je zbog Mensura, blokirali su se na Instagramu. Svako bi dobrodošao u moju kuću da je ostao na ulici, mi smo takvi, ne ostavljamo ljude na ulici. A što se tiče Jovane, možda ga je sujeta uzdrmala. Stefan ne igra rijaliti osim ako nije upleten u to. Da ja mogu da ga posavjetujem, rekao bih, Vladimir je rijaliti igrač. Ta njegova sujeta bi možda kroz neko vrijeme postala jača i možda počne da ih napada - dodao je on.


Trenutno aktuelni ulazak Danijela Višića, koji je izazvao burne reakcije na Internetu, Osman komentariše ovako:

- Ta djevojka koju spominje, Stefanova sestra, kaže da ga je vidjela 2 puta u životu, neka kraća veza, varijanta. To je bilo prije 3 godine, možda je htio da bude malo bitniji u rijalitiju - kaže Karić.

Ističe da Kristijana Golubovića, sa kojim je u prošlosti imao sukobe, poštuje.


- Ja mogu samo da se zahvalim Kristijanu. Ispoštovao je ulični kodeks, sina mi nije dirao. Mi smo se tukli u mladosti, ali to je iza nas, ja njega poštujem - zaključio je Osman.

Otkriva da li je bilo nekih poznatih ličnosti u njihovoj kući tokom ljeta.

- Pričaš o Tijani eM? Ona nije bila ovdje, ali ja pouzdano znam da su oni bili u kombinaciji - otkrio je Osman u emisiji "Premijera-Vikend Specijal". 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.