x

NOVITETI

Stigao je Citroen e-Jumper

Imat će 100 posto električni pogon


Marka Citroen nastavlja s elektrifikacijom svojih komercijalnih vozila e-Jumperom na 100 posto električni pogon, a koji klijenti već mogu naručiti. Ovaj kompaktni kombi je treće elektrificirano privredno vozilo i deseti električni model koji se pridružuje modelima Ami, e-C4, e-C4 X, C5 Aircross SUV Hybrid, C5 X Hybrid, e-Berlingo, e-Berlingo VAN, e-Jumpy i e-SpaceTourer.

Citroen želi pružiti ponudu koja zadovoljava potrebe korisnika i postati pokretačka snaga energetske tranzicije. Zbog toga je u svoju ponudu uključio vozila s niskim emisijama koja će biti dostupna što većem broju ljudi.

Električni pogon marke Citroen temelji se na pet nula - nula buke, što predstavlja tišinu zahvaljujući električnom pogonu, nula emisija CO2, budući da električni pogon ne stvara CO2, nula vibracija, što omogućava glatka vožnja sa trenutno raspoloživim okretnim momentom od 250 Nm, nula stresa, što osigurava jednostavno punjenje, korištenje i manje održavanja i na kraju - nula kompromisa, što pruža istu modularnost, isti unutrašnji prostor, isti kapacitet utovara i iste sisteme za pomoć u vožnji.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.