x

propušta psg

Stigla potvrda: Šok za Bayern, povreda Lewandowskog ipak nije bezazlena

Poljski napadač Robert Lewandowski će zbog povrede pauzirati oko četiri sedmice.

On je istegao ligament desnog koljena i zbog toga mora na pauzu. Povredu je zadobio tokom meča protiv Andore, nakon kojeg se vratio u Minhen, gdje ga je pregledao doktorski tim Bayerna.

Lewandowski je u susretu protiv Andore zabio dva gola prije nego je morao izaći zbog povrede.


To znači da će propustiti nekoliko prvenstvenih utakmica, što će smanjiti šanse da obori rekord Gerda Mullera po broju ligaških golova u jednoj bundesligaškoj sezoni. Lewa je sada na 35, a Muller ih je svojevremeno dao 40 u jednoj sezoni.


Poljak će propustiti za vikend derbi protiv Leipziga, ali i četvrtfinalne mečeve Lige prvaka protiv PSG-a. Mogao bi se vratit tek za prvi meč polufinala, naravno ukoliko Bavaraci prođu Parižane.


(Sport Sport)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav dame i gospodo, trebate li novčanu pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac, a takođe i finansijski savjetnik. Da li vam je potreban poslovni zajam, lični zajam, hipoteka ili zajam za dovršetak projekta? ako je vaš odgovor da, preporučiću vam da kontaktirate moju firmu. Pružamo sve vrste zajmova, uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: ([email protected]) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: +447903159998 i u trenutku primite odgovor. Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i obvezani smo da ćemo vam pomoći da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje rješenja za strukturirano financiranje pojedincima i kompanijama na najučinkovitiji i najbrži način. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste nas trebali kontaktirati radi zajma; * Praktičnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kada i bilo gdje. * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi. * Brzo direktno finansiranje - Primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja. * Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%. * Visoke stope odobrenja * Fleksibilna otplata - imate priliku odabrati datum otplate, bilo sedmično, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina. * Jednostavna internetska aplikacija. * Personalizovane smernice i stručnost. * Nema skrivenih troškova Ne gubite priliku zbog nedostatka sredstava. Kontaktirajte moju kompaniju odmah, možemo vam pomoći pri zajmu jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa finansijskim poteškoćama širom svijeta Za više informacija o našoj ponudi zajma, pošaljite nam svoj zahtjev za zajam putem ove adrese e-pošte [email protected] ili na WhatsApp putem +447903159998 Posrednici / savjetnici / brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno u korist svih uključenih strana.