x

LJUBAVNI PROBLEMI

Stiglo upozorenje: Teodora, prestani da poturaš lažne priče da si s Vildozom u vezi!

Teodora Džehverović napravila je totalnu pometnju kada se nedavno pojavila na vječitom derbiju u Pioniru.

Na dan utakmice u javnosti je odjeknula vijest da je u vezi s košarkašem Crvene zvezde Lukom Vildozom, te je njen dolazak na vječiti derbi samo dodatno podgrijao priče o njenoj navodnoj novoj ljubavi. Nekoliko dana se pisalo o vezi između pjevačice, koja je učestvovala u prvoj sezoni "Zadruge", i sportiste, a on je, kako saznajemo, ubijeđen da svi ti navodi dolaze od nje. Zbog toga je Džehverovića upozorena da prestane da širi glasine o lažnoj ljubavi.


- Teodora ništa ne radi slučajno. Prije utakmice pojavile su se informacije da je u šemi sa Lukom. Pošto to nije tačno i njemu takve stvari baš smetaju, ubrzo se ušlo u trag ko je i šta plasirao i preko koga. Argentinski košarkaš ne želi da bude u javnosti zbog veze sa pjevačicama, naročito rijaliti učesnicima, već isključivo zbog sporta. Zbog toga se nije ni oglašavao jer nije htio da produbljuje priču. Oni koji se time bave ispitali su sve i saznali odakle vjetar duva. Njoj je rečeno da se sa tim ne igra - kaže izvor.


Kako je Kurir već istražio i pisao, pjevačica je navodno do ušiju zaljubljena u košarkaša i namjerno je odlazila na mjesta na koja ide i on kako bi mu se što više približila. Za razliku od nje, Vildoza prema Teodori ne gaji nikakve emocije, što ona pokušava da promijeni na svaki način. Ipak, nakon nekoliko dana, kada joj je rečeno da zaustavi priče, ona se oglasila na Instagramu.


- Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se - napisala je ona.

Pokušali smo da dobijemo Teodorin komentar, ali ona po običaju ne odgovara na naše pozove, javlja Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.