x

KAKVA MODNA USKLAĐENOST

Stil se gradi od malih nogu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ukrale sve poglede

Na večerašnji božićni koncert, Kate Middleton je došla odjevena u kaput haljinu u boji burgundca, a takve su bile i cipele kao i torbica, a istu je boju i kombinaciju odabrala i njezina mala nasljednica - princeza Charlotte

Da je uistinu kraljica stila, Kate Middleton potvrdila je i večeras, stigavši pred Westminstersku opatiju u omiljenoj odjevnoj kombinaciji - kaput haljini - koja joj je, kao i uvijek, pristajala kao salivena. Riječ je odjevnom komadu s potpisom britanskog brenda Eponine u boji burgundca, a uz to su se savršeno uklopile salonke Gianvito Rossi od brušene kože u istoj boji, kao i torbica i kožne rukavice.

A da odlično kombinira skupe i jeftine komade, pokazala je ovoga puta odabravši Accessorize naušnice od samo 120 kuna. Princeza od Walesa izgledala je iznimno elegantno, a dobro raspoloženje nije joj pokvarila ni drama koja se posljednjih dana, otkako je objavljen Netflixov dokumentarac koji su snimili princ Harry i Meghan Markle, ne stišava.


Optužbe na račun princa Williama, kralja Charlesa III, ali i ostatka kraljevske obitelji se nastavljaju, no Kate Middleton se time, barem u javnosti ne zamara.

Svoj stajling uskladila je sa svojom obitelji - princ William i princ George bili su elegantni u tamnim odijelima, a 40-godišnji William čak je kravatu uskladio s bojom njezine haljine kaputa.

No, zato je princeza Charlotte bila njezina vjerna kopija, odabravši isto tako kaput haljinu u istoj boji kao i mama, samo što je ispod imala tamne, guste najlonke i crne lakirane cipelice. Kosu je raspustila, odignuvši tek prednje pramenove koji su spleteni u tanku pletenicu.


Inače, kreacije Eponinea Kate Middleton rado i često nosi, a ovakav kroj je već nosila i to u plavoj boji.

Izvor: tportal.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.