x

žestoko je iznervirao

Stop muzika: Izrevoltirana Milica Todorović prekinula nastup: Sram te bilo!

U jeku popularnosti društvenih mreža na nastupima i koncertima sve više viđamo mlade koji u klubovima, kafana i na proslavama ne ispuštaju mobilni telefon iz ruku. Izgleda da to posebno smeta pjevačima koji se trude da svojim repertoarom uveseljavaju ljude na nastupima.

Posebno izrevoltirana time bila je pjevačica Milica Todorović koja se nedavno, tokom svog nastupa, susrela sa tom situacijom.

"Uvijek su ljudi nekako na nastupu ispred mene, ispred bine. Ja se uživim u ulogu i pjevam, kad ono vidim on kuca poruke. Ja kažem 'Stop muzika', prekinem muziku odmah i kažem: 'Je l ' ti to kucaš poruke dok ja pjevam? Sram te bilo'", ispričala je Todorovićeva, koju su mnoge koleginice u tome podržale.


Upravo u takvoj situaciji su se mnogo puta našle Goca Tržan i Edita Aradinović, koje su reagovale na sličan način.

"Ostavite telefone i gledate malo jedni u druge, možda vas baš pored vas čeka vaša životna ljubav", dodala je Gordana, dok je Edita istakla da vrlo često pred sam nastup zahtijeva da svi sklone ili ugase svoje telefone, kao vid poštovanja prema njenom trudu da ih uveseli te večeri i napravi dobru atmosferu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.