x

Strašna sudbina nesretne majke iz Sente: Izgubila četvoro djece, a danas poginula u saobraćajki! Prokletstvo porodice Kolompar!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedjelje dogodila u Tornjošu kod Sente poginuli su Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar (33) - žena i majka koja je domaćoj javnosti postala poznata nakon što je u razmaku od 12 godina, u dva odvojena požara, izgubila četvoro djece.

U nesreći je povrijeđen i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente, ali kako Kurir saznaje, on nije životno ugrožen.

- Kovač je upravljao automobilom, dok je pored njega sjedio povrijeđeni, a nesretna Elvira na zadnjem sjedištu. Iz još neutvrđenog razloga automobil je udario najprije u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. Elvira je ispala iz automobila i preminula na mjestu, kao i vozač. Tijela nastradalih poslata su na obdukciju, a istraga je u toku - potvrdio nam je dobro upućen izvor, koji napominje da i dalje nije poznato kako su se njih troje našli u istom automobilu.

Inače, tragična sudbina Elvire Kolompar zaprepastila je Srbiju u dva navrata, i to zbog gotovo identičnih tragičnih događaja.


- U stravičnom požaru koji se prije 13 godina, tačnije u januaru 2006, dogodio u improvizovanoj baraci u Senti, Elvira je izgubila dvije kćerke, trogodišnju Anabelu i devetomjesečnu Nataliju. U požaru je nastradao i otac djevojčica, dok je Elvira zadobila teške opekotine na čak 30 odsto tijela - kaže naš izvor.

On dodaje da je nakon ove tragedije zla kob nastavila da se nadvija nad životom nesretne Elvire, kojoj se poslije 12 godina, tačnije u novembru prošle godine, ponovo dogodila gotovo identična tragedija.


- Opet je požar izbio u trošnoj kući u kojoj je stanovala sa svoje četvoro djece. Tada je stradala osmogodišnja Emina, kao i njen mlađi brat Adam, koji je preminuo poslije nekoliko dana u bolnici. Drugo dvoje djece teško je povrijeđeno. Ispostavilo se da je vatrenu stihiju prouzrokovala ručno napravljena svjetiljka. Sa suzama u očima, Elvira je tada kraj zgarišta neutješno ponavljala zašto je to njoj moralo ponovo da se desi - kaže naš sagovornik i dodaje da je Elvira tada dobila društveni stan.

.

.

.

(Kurir)

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.