x

STRAŠNO! Kija Kockar ima RAK?

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u srijedu, 17. oktobra od 22 sata na TV Pink, gledaćete nekoliko ekskluzivnih priča. Prva od njih istražuje kako se odvija život porodice Marjanović nakon što je Zoran oslobođen optužbi za ubistvo svoje supruge Jelene. Ekipa emisije posjetila je i nasip ispod kojeg je ubijena ova pjevačica gdje je zatekla neočekivani prizor. 


Soraja Vučelić je nestala jednog trenutka i zabrenjen joj je ulazak u Srbiju zbog toga što je obilježena kao osoba koja nosi bezbjedonosni rizik. Paparaci ove emisije pronašli su je u Crnoj Gori i donijeli priču kako ova straleta izgleda sada, pet mjeseci nakon što nije viđena u našoj zemlji.


Ekipa emisije usnimila je i Kiju Kockar kako odlazi na Institut za onkologiju i radiologiju na liječenje. O čemu se radi ostaje da vidimo u samoj emisiji. A takođe ovoj rijaliti zvijezdi nastavili su da bilježe i saobraćajne prestupe od kojih je jednom tokom potjere za njom kaznila i policija.


Tu su i snimci Stanije Dobrojević nakon što je izašla iz rijalitija Zadruga 2 zbog navodnih zdravstvenih problema.

Ekipe "Paparazzo lova" pratile su i Lidiju Vukićević koja je najavila svoje drugo vjenčanje, kao i Seku Aleksić koja je vrijeme provodila sa svojom porodicom, suprugom Veljkom i sinom Jakovom. Ova emisija donosi i najnovije snimke Nataše Bekvalac sa ulica Beograda.


(Espreso)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


?????? ?? ???? 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/