x

STRAVIČNE POSLJEDICE: Nakon brutalnih batina, sve se odrazilo na Natašinu bebu! Srce joj se slama zbog ovoga...

Poslije brutalnih batina, koje je dobila od supruga Luke Lazukića, pop zvijezda Nataša Bekvalac suočila se s ozbiljnim problemom. Naime,Nataša je usljed ogromnog stresa, samo mjesec i po dana nakon porođaja, navodno izgubila mlijeko, zbog čega je morala da pređe na vještačku ishranu za kćerkicu Katju.

"Ni batine od supruga Luke, ni i javna sramota koja je uslijedila nakon toga, nisu pogodile Natašu kao činjenica da je izgubila mlijeko zbog stresa. Nataša još ne može da se oporavi od šoka što joj se porodica raspala na brutalan način i što joj se ni ovaj izbor nije pokazao kao ispravan. Razvod nikome ne pada lako, a Nataši je još teže jer ima bebu", rekla je za prijateljica bliska pop pjevačici i objasnila:


"Prvih nekoliko dana nakon batina Nataša je bila van sebe, a potpunu brigu o kćerki Katji preuzele su njene sestre i dadilja. Trudila se da provede makar nekoliko sati dnevno sa kćerkom i insistirala je na tome da je svakodnevno doji. Međutim, ubrzo je shvatila da lagano gubi mlijeko, pa je Katji morala da daje dohranu", kaže naš izvor i objašnjava da je pjevačica na sve načine pokušavala da povrati mlijeko.

"Doktori su joj preporučili da bebu stavlja na grudi svaka dva sata tokom dana, a isto je morala da radi i noću, kako bi pokrenula mlijeko. Međutim, ni to joj nije pomoglo, jer je u nekom trenutku mlijeko stalo, pa je Katju morala da hrani na flašicu. Nataša ne može da preboli situaciju koja joj se desila, a dodatno je uznemirava činjenica da će uskoro morati da se sretne na sudu sa Lukom", kaže izvor i dodaje da pjevačicu tek sada očekuju ozbiljni problemi s ocem svog djeteta.


"Natašu i Luku očekuje razvod i borba za starateljstvo, a prije svega toga oboje će biti saslušani pred sudom po njenoj prijavi za fizički napad. Iako će ih sudija saslušati istog dana, ali u različito vrijeme, Nataša je u ogromnom strahu da bi tog dana mogla da sretne Luku. Jednostavno, još ne može da se otrgne utisku da će se Luka vratiti i ponovo je napasti, zbog čega planira da od sudije zatraži i produženje mjere zabrane prilaska", rekao je izvor na kraju.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.