x

STRAVIČNO: Šestomjesečna beba pala sa terase sa drugog sprata!

Šestomjesečna beba pala je sa terase porodičnog stana na drugom spratu zgrade u centru Leskovca na asfalt i zadobila frakturu baze lobanje i rebara. Ona je nešto poslije 11 časova primljena u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice, spremljena je za transport, i odmah je upućena u niški Klinički centar.

“Novostima” je tamo rečeno da je dijete stabilno, da nije životno ugroženo i da nije na aparatima za vještačko disanje. U toku je dalja opservacija.


- Odmah je sve neophodno osoblje došlo da pomogne djetetu. Beba je plakala. Članovi porodice su bili vrlo uznemireni. Učinili smo sve što smo mogli, a u pratnji bebe do Niša bila je kompletna ekipa uključujući anesteziologa i neonatologa - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.


Prema nezvaničnim informacijama, radi se o djetetu Jasina Deniza, direktora turske fabrike konfekcije u Leskovcu “Džinsi Srbija”. Sa njim smo stupili u kontakt, ali je on, odmah poslije našeg predstavljanja, kratko rekao: “Izvinite. Neću da pričam. Hvala.” Još nije poznato kako je došlo do nezgode. Nezvanična saznanja govore da su prognoze ljekara ohrabrujuće i da će se ova nesvakidašnja nesreća, po svemu sudeći, završiti bez težih posljedica.



(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.