x

STROGO POVJERLJIVO, SVI KRIJU: Marko Miljković u ranim satima NAPUSTIO zadrugu, TUŽIO LUNU I MATORU?

Neke stvari učesnici rijalitija "Zadruga" kriju od gledalaca. Međutim, znatiželja im ne da da ne progovore o tome, a tada se nerijetko koriste šiframa. Tako se jučer popodne doznala strogo povjerljiva tajna da je Marko Miljković jučer ujutro na kratko napustio Bijelu kuću nešto prije 11 sati. Sve to su u šifrovanom razgovoru otkrili on i Saška Karan. Međutim, pravi razlog je ostao u magli.


Kad je Marko krenuo da priča o tome pred Miljanom Kulić, Saška ga je ućutkala, ali je jasno da to nije bila posjeta ljekaru - jer je pjevačica istakla da je to navela kao izgovor kada su je pitali za njega.

Iz razgovora se naslućuje da je navodno bio u policiji da da izjavu, a zbog čega - ostaje misterija. Jasno je samo da su u jednom trenutku pričali o njegovom komentarisanju sukoba sa Slobom Radanovićem i Lunom Đogani (što ga je upitala Bebi Dol u lajvu), a da li to ima veze sa njegovim izlaskom, ostaje nam da vidimo. Na društvenim mrežama uvijek budni fanovi imaju nekoliko teorija.


Jedna je upravo da je Marko bio u policiji zbog sukoba sa Slobom i Lunom koja mu je prijetila smrću. Zato navodno Miljković u razgovoru pominje da "će maca doći na vratanca". Mada, to teško da je predmet tužbe pošto optužbe u rijalitiju nemaju istu snagu kao u stvarnom svijetu. 

Druga je teorija da je Miljković davao izjavu povodom fizičkog kontakta sa Jovanom Tomić Matorom i šamara koji mu je udarila. A postoji i verzija da su u pitanju neke starije tužbe koje ima Marko i koje nemaju veze sa "Zadrugom". Šta je prava istina, ostaje nam da vidimo.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.