x

Štrosmajerova ponovo postaje centar zbivanja u gradu: 15. juna veliko reotvorenje kluba Downtown!

Klub Downtown koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu u Štrosmajerovoj ulici važi za jedno od najpopularnijih i ujedno najposjećenijih mjesta.  Downtown je dugi period iza nas nezaobilazna adresa za sve koji žele iskusiti vrhunsku energiju i pravi noćni provod, a na radost svih uskoro se vraća na velika vrata uz pregršt novih iznenađenja.

Caffe Bar Downtown

Štrosmajerova 4 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 815 019

Klub Downtown će 15. juna od 21 sati uz DJ Denija Korjenića ponovo otvoriti svoja vrata, s tim da sve posjetioce očekuje mnoštvo iznenađenja, počevši od novog ambijenta, programa koji će zadovoljiti sve partijanere, te brojnih drugih sitnica.

Novi Downtown sa sobom donosi novu energiju, a nema sumnje kako ćete se svaki put rado vraćati u mjesto gdje počinje zabava. 

U vrhunski opremljenom ambijentu Downtown kluba očekuje vas ubjedljivo najbolja žurka prvog dana Bajrama, jer je DJ Deni Korjenić spremio posebne bitove koji će razmrdati masu. Naravno, Downtown obećava fenomenalne ponude, a sve goste očekuje veliki izbor pića po jedinstvenim cijenama.

Ono što je sigurno jeste da vas očekuje ekskluzivan provod o kojem ćete pričati danima kasnije.

15. juna od 21 sati ste svi dobrodošli! Budite dio nove energije i provoda o kojima priča cijelo Sarajevo!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.