x

Stvari koje nikako ne treba da se dešavaju u vezi

Ako za svako njegovo ponašanje tražite opravdanje i često krivite sebe, niste u zdravoj vezi jer to nije normalno.

Kada se zaljubimo, često ne vidimo realnost. To i jeste logično, jer u tim trenucima stvari počnemo da posmatramo kroz ružičaste naočale.

To, naravno, ne znači da je sve u redu. Postoje znakovi koji će ukazati da nešto ne štima, a vi obratite pažnju na njih, prije nego vam srce bude načisto slomljeno.


Ne radujete se njegovom pozivu

Ime osobe s kojom ste u vezi na ekranu mobilnog telefona bi trebalo da vam izmami osmijeh na lice. Ako se sve češće mrštite kada vas zove, znači da nešto nije u redu.

Uvijek stavljate njegove potrebe ispred svojih.

U normalnoj vezi, odnos bi trebalo da bude 50:50. Ako uvijek razmišljate o tome što bi on htio i sebe stavljate na drugo mjesto, a on to mirno prihvata, niste u vezi koja je dobra za vas.

Sva njegova obećanja brzo ispare

Ako stalno obećava stvari koje se nikad ne dogode, to je znak da obećanjima samo pokušava da manipuliše vama.


Stalno pronalazite opravdanja za njegovo ponašanje

Za neke stvari zaista postoji opravdanje, ali kod nekih je neophodno podvući crtu.

Ako za svako njegovo ponašanje tražite opravdanje i često krivite sebe, niste u zdravoj vezi jer to nije normalno.

Samopouzdanje vam je u stalnom padu

Dobra veza nas čini punim samopouzdanja, a ako je vaše u stalnom padu, lako je moguće da je to zbog činjenice da prihvatate stvari koje nikako ne bi trebalo.


(Avaz)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744