x

razlika u ponašanju

Stvari koje žene mogu da nauče od muškaraca

Žene umiju da budu opsjednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku.

Iako često žene ne razumiju muško ponašanje i smatraju da, kad je veza u pitanju, muškarce su ti koji treba mnogo toga da nauče, ima nekih stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca.

Izjasnite se

Dok žene uglavnom svoje frustracije drže za sebe, muškarci imaju tendenciju da o njima govore odmah. Rezultat? Žene postaju još više frustrirane, dok u jednom trenutku ne eksplodiraju, a muškarac kaže šta mu je na umu i nastavi dalje sa svojim životom. O frustracijama treba otvoreno razgovarati, to oslobađa, prenosi Ljepota i zdravlje.


Drugačiji pogled

Žene umiju da budu opsjednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku. Muškarcima je lakše da vide širu sliku jer se ne zamaraju najsitnijim detaljima i analizama. Savjet: pokušajte da pridajete manje pažnje detaljima i osjetit ćete olakšanje.

Manje ogovaranja

Niko ne voli da tračari, a opet svi se ponekad upuste u ovakve razgovore. Neumjerena tračarenja izluđuju muškarce. Muškarcima je manje stalo do toga šta njihovi prijatelji i poznanici rade i ne upoređuju se s njima. Žene su drugačije i ponekad trebalo da se ugledaju na muškarce kad je ogovaranje u pitanju.


Fokusirajte se na sebe

Žene se uče da moraju da brinu o drugima. Takve stvari posmatraju kroz ponašanje svojih majki i baka tokom odrastanja. Zbog toga se mnoge žene izgube jer uvijek stavljaju druge ispred sebe. Muškarac može da imati porodicu, uspješnu karijeru i pobrinut će se za to da nastavi sa svojim hobijima i interesima.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.