x

ovo će ih zaboljeti

Subotićka iselila Pecine stvari iz stana u Novom Sadu: Detalji Aleksandrine žestoke osveti Maji i Peci!

Drama između bivših partnera Aleksandre Subotić i Predraga Pece Raspopovića, koji ju je prevario s njenom dobrom drugaricom Majom Marinković, ne smiruje se već nedjeljama.

Iako Maja i Peca, kako pojedini mediji tvrde, trenutno uživaju u Italiji, dok je Aleksandra još u Crnoj Gori, bivši Subotićkin partner i ne sluti šta ga je prethodnog vikenda snašlo u Novom Sadu. Naime, iako su pojedinci tvrdili da će Peca, nakon što se vrati sa odmora, život nastaviti u Novom Sadu sa svojom novom djevojkom Majom, dok će Aleksandra, navodno poslije odmora otići da živi u beogradsko naselje Kaluđerica, kod svog oca Karađorđa Subotića, dok ne nađe stan u kome će živjeti sa djecom, naš izvor tvrdi da to nije istina. Kako saznajemo, Subotićka je već smislila i realizovala plan kako bi se osvetila bivšem dečku i drugarici zbog toga što su je javno ponizili pred svima.


- Agencija za selidbe je za vikend odnijela skoro sve Pecine stvari iz stana u Novom Sadu. Sve je bilo spakovano u velike kutije, koje su radnici nekoliko puta stavljali u kombi. Aleksandra je sve ovo pripremila i smislila prije nego što je krenula u Crnu Goru. Samo su joj javili da je posao završen. Ne bi ona podnijela da to gleda svojim očima, ona prema njemu i dalje gaji osjećanja. Aleksandra ga je prije mora više puta zvala da dođe u stan i da uzme svoje stvari. Međutim, otkad se saznalo da je u vezi sa Majom, on je potpuno ignoriše i nema nikakav kontakt sa njom. To ju je baš iznerviralo - kaže izvor Kurira i dodaje:


- Ona sada više ne želi ni da čuje za njega, a ni da ga vidi. Priče da će ona da ode iz tog stana su nebuloza, ona tu ostaje sa djecom. Peca može da radi šta hoće i da ide gdje hoće, ali su mu tu vrata zatvorena, a o Maji tek da ne pričam. Ona samo kad počne da misli o tome da je Maja tu dolazila i radila ko zna šta sa Pecom, dobije nervni napad. Mislim da je Peca ipak koliko-toliko džentlmen i da tu neće praviti problem, mada bi on najradije ostao tu u stanu - zaključuje naš sagovornik.


Podsjetimo, u javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je nevjenčani suprug Aleksandre Subotić Predrag Peca Raspopović uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti na jednom bazenu sa Majom Marinković, nakon čega su oni i potvrdili da su u ljubavnoj vezi.

- Jedna porodica je uništena - izjavila je tada Aleksandra u suzama nakon što su se snimci pojavili u javnosti.

Subotićka, kao ni Peca ni Maja juče nisu odgovarali na naše pozive.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.