x

Sudnicom se prolamao krik zvijeri: Tužilac pitao Jovanovića šta bi radio da je Monika njegovo dijete, odgovor zgranuo sve!

Ninoslav Jovanović, uhapšen 5. januara zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje Monike Karimanović, pred organima gonjenja priznao je zločin i do detalja opisao šta je radio nesretnom djetetu.

Jedno od pitanja tužioca glasilo je: Šta biste uradili da je Monika vaše dijete?

Jovanovićev odgovor zaprepastio je prisutne.

- Ja sam bio u zatvoru 12 godina zato što sam 2005. isto radio sa dvije djevojčice. Ne znam zašto sam ovo uradio. Ja bolujem od epilepsije i imao sam infarkt i imam dva stenta ugrađena. Za sve ovo vrijeme ja nisam imao napad jer sam pio lijekove - rekao je monstrum i na pitanje tužioca odgovorio: "Ne znam šta bih radio da se mom djetetu ovako nešto desi".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)