x

SUDSKA NEPRAVDA: Dobio 40 godina jer je ubio silovatelja svoje kćerkice!

Rejmond Bruks je silovao Džuliju između njene četvrte i devete godine. Dobio je pet godina zatvora i izašao poslije dvije! Zatim se naselio u mjestu u kome je Džulija zasnovala svoju porodicu, a ona to nije mogla da podnese... Džej Mejnor iz Alabame u SAD osuđen je na 40 godina zatvora jer je ubio silovatelja svoje kćerkice!

Džej Mejnor je Rejmonda Erla Bruksa ubio iz puške 2014. godine, pošto je ovaj godinama silovao njegovu djevojčicu Džuliju.

 

Bruks je bio očuh Džulijine majke, a zlostavljanje je trajalo više od četiri godine, između njene četvrte i devete! Ona sada ima 23.

 

Otkriven je pošto je djevojčica smogla snage i sve ispričala roditeljima, ali je osuđen na samo pet godina zatvora, pa još i pušten na slobodu poslije dvije godine!

 

Potom se vratio u mjesto gdje sada živi Džulija, koja je u međuvremenu rodila troje djece i otpočela novi život.

 

Vidjelo se da Džulija pati poslije povratka silovatelja, a kada je tokom jednog porodičnog ručka rekla ocu da bi voljela da je mrtva, bio je to znak da Džej Mejnor reaguje.

 

On nije mogao da izdrži da gleda kćerku toliko nesrećnu, uzeo je pušku i ubio pedofila, silovatelja!

 

Danas advokati kažu da je Džej mogao da dobije daleko manju kaznu od 40 godina da je njegova kćerka na sudu svjedočila o svim užasima koje je preživjela u djetinjstvu.

 

Ali on nije želio da Džulija ponovo prolazi kroz sav taj pakao, nagodio se s tužiocem i pristao da bez suđenja dobije kaznu od 40 godina.

 

Njegova kćerka je u decembru prošle godine izjavila:

 

- Moj otac je uradio ono što bi svaki drugi otac na njegovom mjestu. On je divan čovjek, divan roditelj. Srce mi se cijepa što je sada u zatvoru...

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.