x

Sunnyland: Gala veče povodom nagradne igre i revija Free Modelsa! (GALERIJA)

U petak, 16. februara uz reviju Free Modelsa u Sunnylandu (restoranu Oxygen) održana je gala večer, a povod druženja je bila prva nagradna igra ''Uzmi račun i osvoji“.

''Uzmi račun i osvoji“ je nagradna igra koju je Sunnyland organizova sa SolAzur turištičkom agencijom i ostalim partnerima: Hotel Pahuljica, Belona, Granoff, NOA, Termag, Fress, Lino, Tops, 7D Kino, Pino Hotel, Bosh, Frank, Manual, Cinema City, Delimano, Sinkro, Avon, Violeta, Olimpijski centar Jahorina, Hotel Bistrica, Verasace.  

Manekeni Free Modelsa predstavili su se u novoj kolekciji haljina studija "Weeding Dreams", a za posebne svečane frizure pobrinuo se Ajdin Mulavdić, vlasnik salona "Amore".

Druženje su upotpunili pjevačica koju nazivaju bosanskom Adel - Šejla, u pratnji Kerima i plesni studio Just Dens .

Glavnu nagradu, putovanje u Istanbul za dvije osobe ponio je sa sobom gost Rean Hodžić.

Sunnyland je prvi zabavni park s Alpine(Alpajn) Coasterom u Bosni i Hercegovini. Smješten je u blizini glavnog grada Sarajeva, na olimpijskoj planini Trebević. Od centra grada do super zabave dijeli vas samo pet minuta vožnje. Sunnyland je jedno od najposjećenijih mjesta u Sarajevu tokom cijele godine kako domaćeg stanovništva tako i stranaca koji pronalaze mir od gradske gužve u predivnom planinskom okruženju. 

Foto: Mirnes Mašić
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.