x

LUKSUZNI RESORT

SuperShe je ostrvska oaza samo za žene, muškarcima je boravak zabranjen

Ukoliko vam treba odmor od muškaraca, ne morate tražiti dalje od SuperShe ostrva koje važi za pravu ostrvsku oazu na obali Finske, a muškarcima je tu zabranjen boravak.

Naselje je osnovala Kristina Roth koja obećava da će ono biti opuštena oaza samo za žene, piše New York Post. Na ideju je došla tokom odmora u Kalabasasu u Californiji gdje je primijetila učinak muškaraca na pozitivne vibracije. 

"Kada bi se pojavio simpatičan muškarac, žene bi odmah stavljale ruž na usne. Ideja SuperShe ostrva je da se žene fokusiraju na sebe", kazala je Roth. 

Naravno, njena ideja ne znači da Roth mrzi muškarce i kaže da će u budućnosti razmotriti ideju da dozvoli njihov dolazak. No, za sada je ostvro namijenjeno isključivo ženama. 

"Žene trebaju provoditi vrijeme s drugim ženama i njegovati svoje snove i želje", kazala je predstavnica SuperShe ostrva. 

Ostrvo trenutno koriste samo prijateljice Kristine Roth, a za javnost bi trebalo biti otvoreno u junu. Prije dolaska se potrebno prijaviti za ekskluzivno članstvo. Za podnošenje zahtjeva za članstvo žene moraju ispuniti prijavu s telefonskim brojem i navesti zbog čega žele doći na SuperShe. 

Žene će na ostrvu moći očekivati aktivnosti poput joge, meditacije, zdrave prehrane, kuhanja i fitnessa. Cijena boravka za sada nije poznata.


Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.