x

Supruga našeg fudbalera otvorila još jedan Beauty Studio u Sarajevu: "Moć Dodira" je mjesto gdje ćete usavršiti vaš izgled! (GALERIJA)

Nakon uspješnog poslovanja u Beauty studiju „Moć Dodira“ u naselju Hrasno, vlasnica i supruga nekadašnjeg fudbalera Sanela Jahića, Minela Jahić, u utorak je upriličila otvorenje još jednog beauty studija na lokaciji Stup. Uz zakusku i piće, svi posjetitelji su imali priliku uživati u ugodnom ambijentu. Otvorenju Beauty studija „Moć Dodira 2“ su prisustvovale i brojne poznate ličnosti.

Frizersko kozmetički studio "Moć Dodira"

Antuna Branka Šimića br.6 , Hrasno 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

061 583 118

- Izuzetno mi je drago što su otvorenje uveličali brojni prijatelji i klijenti. Uvijek se vodimo time da smo tu zbog njih. Drago mi je što su došli da proslavimo zajedno još jedan uspjeh, jer ovo nije samo naš, već zajednički uspjeh. Svi zainteresirani će od sada imati priliku koristiti naše usluge na dvije lokacije, u naseljima Hrasno i Stup, po veoma povoljnim cijenama – kazala je vlasnica Minela Jahić.


U raznovrsnosti i kvaliteti usluga imali smo se priliku nebrojeno puta uvjeriti. Usluge prilagođene svačijem budžetu pružat će se na dvije lokacije, a ono što možete pronaći u Beauty studiju „Moć Dodira“ su usluge:


- frizerske usluge

- manikir i pedikir

- depilacije

- maderoterapija

- profesionalno šminkanje.


U beauty studiju „Moć Dodira 2“ pružat će se usluge:

- frizerske usluge

- tretmani lica (mezoterapija, hemijsko čišćenje lica, aromaterapija lica, tretman glikolnom kiselinom, anti-age tretman)

- mehaničko čišćenje tijela

- piling tijela

- profesionalno šminkanje


U novootvorenom studiju na Stupu trenutno su u toku akcije:

- 4x maderoterapija – 50 KM

- feniranje – 6-7 KM

- mezoterapija – 30 KM


Facebook:

Frizersko kozmetički studio „Moć Dodira“

Minela Maderoterapija Moć Dodira

Instagram:

beautystudio.moc.dodira

minela.maderoterapija

Kontakt telefon: 061 583 118


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.