x

haos u najavi

Suzana nije htjela dinar da da: Mladen Vuletić žestoko isprozivao ženu Saše Popovića zbog izgradnje crkve, mještani sela ogorčeni!

Mladen Vuletić iznenadio je javnost pomenuvši Suzanu Jovanović u negativnom kontekstu.

Izgleda da je kod Mladena izazvalo revolt to što pomenuta pjevačica, inače supruga Saše Popovića, nije učestvovala u akciji prikupljanja sredstava za izgradnju crkve u Ralji, odakle je rodom.

- Suzana Jovanović, rodom iz Ralje pored Smedereva, nije htjela dinar da da za izgradnju crkve u Ralji - napisao je Mladen.


Kako saznajemo, iako je bila upoznata a tim da se u njenom rodnom mjestu gradi novi hram, Suzana nije htjela da priloži određenu svotu novca kao donaciju, što je izazvalo revolt kod mještana, koji su razočarani ovim potezom pjevačice, iako je poznato da je deda njenog supruga bio sveštenik u Novom Sadu. Ova informacija došla je i do Vuletića, koji je i sam jedan od ktitora ovog hrama, pa je on ovu informaciju podijelio sa svojim pratiocima na Instagramu.


Inače, poznato je da porodica Jovanović-Popović uživa u luksuzu, pa tako posjeduju samo vozni park u vrijednosti od više od pola miliona eura, dok je Suzana svojevremeno izjavila da ne voli da se ističe luksuznim mašinama, te po gradu vozi "smart".

Juče smo pokušali da dobijemo Suzanu da bismo čuli njen komentar na Mladenove optužbe, ali se ona nije javljala na naše pozive, javlja Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.