x

Suzana preklinjala ranjenog sina da sve prizna: Poludjeću, sve reci policiji! Nikolin odgovor majci sve zaprepastio!

Nikola Perović (36), sin Suzane Perović i estradnog menadžera Vladimira Perovića, ranjen je na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića, u blizini kuće u kojoj živi. Pjevačicin sin odbio je saradnju sa policijom, a majka ga je na sve načine molila da sarađuje sa policijom.  

"Kada je policija došla u Urgentni centar kako bi uzela izjavu od njega, Nikola nije htio da razgovara s njima. Rekao je samo: „Čuburci ne sarađuju s policijom“. Njegova majka Suzana je pokušala da ga urazumi, ali nije imala puno uspjeha. Plakala je i molila ga da ne pravi problem i da kaže sve što je video, da kaže na koga sumnja, ali on to nije želio. Stalno je ponavljala da ne može više da izdrži, da će poludjeti, da ne razumije zašto se sve to njoj dešava. Bila je u baš lošem stanju, ali njen sin nije želio da joj olakša", rekao je izvor koji je otkrio da je Nikola poslije ukazane pomoći pušten na kućno liječenje.


Suzana Perović nije željela za medije da komentariše incident u kojem je njen sin ranjen.

"Hvala vam na pozivu, ali nemam nikakav komentar na to", bilo je sve što je Suzana rekla.

Inače, Nikola je od ranije poznat policiji, a 2013. godine je završio u zatvoru. Tada je proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika u pljački. Bio je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao dok je njegova majka boravila na „Farmi“.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.