x

Suzanin muž u šoku: Ne može da dođe sebi nakon što mu je Miki ošamario ženu! Pozvali Vladu Perovića, evo kako je reagovao!

Miki Đuričić tokom protekle noći ošamario je svoju emotivnu partnerku Suzanu Perović, nakon čega je štakama udarao i pljuvao svoju bivšu djevojku Nadeždu Biljić. Nakon ovih njegovih poteza, Đuričić je diskalifikovan iz rijaliti programa "Zadruga 2", a Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gdje je dala izjavu i ukazana joj je ljekarska pomoć.

TV Pink javno je oštro osudila bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno. Takođe, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oglasio se povodom napada Mikija Đuričića na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, poručivši da će Đuričić biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Tokom dana Miroslav Đuričić je priveden, a nakon saslušanja određen mu je pritvor od 30 dana. Inače, u rijaliti programu "Zadruga", Suzana Perović je rekla Drvetu mudrosti da oprašta Mikiju šamar i da ga još uvijek voli, dok je Nadežda Biljić tom prilikom izjavila da Đuričića smatra dušmaninom, zamolila majku da zapali svijeću za Mikija i poručila svim ženama da ne trpe nasilje.


Nakon svih ovih dešavanja, ekipa portala Pink.rs kontaktirali su Vladimira Perovića, inače supruga Suzane Perović, koji nam se javio nakon mnogobrojnih upućenih poziva. Vlada očigledno još uvijek nije spreman da priča o svemu što je zadesilo njegovu suprugu, a kada smo mu se predstavili, on je poručio da smo pogriješili broj, iako smo baš na tom broju do sada sa njim komunicirali, nakon čega nam je zalupio slušalicu, piše Pink.rs.

-Nema Vlade, nema Vlade... - rekao nam je veoma zbunjenim tonom Vladimir Perović, nakon čega je spustio slušalicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.