x

Svadba o kojoj bruji Sarajevo: Oženio se poznati sarajevski menadžer! (FOTO+VIDEO)

U subotu, 10. februara u Hotelu Hills je upriličena jedna od najboljih svadbi koju će Sarajevo dugo pamtiti. Poznati sarajevski menadžer Igor Dalipagić je oženio prelijepu Nermanu Halilović, od sada Dalipagić. Gala svadbi je prisustvovalo preko 300 zvanica, a za dobru atmosferu su se pobrinuli Ruža Efendić i Armin Bijedić u pratnji Senada Redžovića Redže, Kiks Band i Bogdan Vujić. Na samom vrhuncu je zapjevao i mladoženja.

Igor Dalipagić, menadžer jednog od najpopularnijih sarajevskih lokala - Caffe hookah bara Prego, izgovorio je sudbonosno 'Da' svojoj izabranici Nermani. Ljubavna priča Nermane i Igora je počela prije pola godine i već na prvi pogled se znalo kako su rođeni jedno za drugo.

Zaljubljeni par je upriličio svadbeno slavlje za pamćenje, a sama atmosfera je odavala utisak kako je ovo jedno od najveselijih vjenčanja. Kum Nermani i Igoru, koje možemo svrstati kako među najveselije, tako i među najljepše parove je bio Mersud Mesko Ličina, vlasnik Caffe hookah bara Prego, ujedno dugogodišnji prijatelj mladoženje.

Preko 300 zvanica koje su stigle sa svih strana regiona i svijeta uživalo je u svadbenoj ceremoniji sve do jutarnjih sati. Naša foto i video ekipa je na licu mjesta zadesila i brojne poznate Sarajlije. Među njima su bili: bh. slikar Sulejman Haljevac Memo, kojem je društvo pravio menadžer i vlasnik sarajevskog donera Baltazar Enes Kaltak, Senad Jukić Nena i Amir Kujović Matra - vlasnici sarajevskog kluba Walter u kojem su se mladenci upoznali, Kenan Kržilo - vlasnik sarajevskog nargila bara Just Fumari, Avdo Hajduk - ugledni sarajevski stomatolog, Tufo Selmanović - vlasnik sarajevskog restorana Igman, najpoznatiji sarajevski konobar Mahir Mehmedović Maha Brat, te brojni drugi.  

Ekipa Ekskluziva.ba portala upućuje iskrene čestitke prelijepim mladencima, a vama ostavljamo da kroz fotografije i video snimke doživite čaroliju ovog slavlja.
Foto: Edin Bičo



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.