x

Svaki užurban i stresan dan može se pretvoriti u značajan i obećavajući

Stalno prilagođavanje, poštovanje želja kupaca, a prvenstveno osiguravanje visokog kvaliteta kafe i vrhunske kontrole samog proizvoda, parola je kojom se godinama u svom poslovanju vodi brend Barcaffè. Zbog ovakvog načina poslovanja postali su jedna od najprepoznatljivijih regionalnih robnih marki i u kategoriji espressa, a još jedan dokaz da ono što rade rade izuzetno dobro je osam zlatnih medalja na međunarodnom degustacijskom takmičenju u Italiji.

Zahtjevi Barcaffèa u pogledu kvaliteta kafe su nadstandardni i poznati mnogim proizvođačima i trgovcima kafom. Kao vodeći proizvođač na tržištu neprestano nastoje održati stalnu kontrolu kvaliteta, od izbora zrna sirove kafe sve do pakovanja. Svjesni su da iza svake šoljice kafe stoji i znanje stručnog bariste. 

Također, svjesni činjenice da je kafa na putu postala jedan od traženijih proizvoda, kako u svijetu tako i u zemljama regije, Barcaffe je išao korak dalje. Kreirali su i na tržište izbacili Barcaffè&GO, kafu koje se godišnje popije više od 12 miliona čaša, a i građani Bosne i Hercegovine sada imaju priliku da probaju ovaj magični napitak. Naime, od sada se ova kafa može naći na 41 lokaciji HIFA PETROL benzinskih pumpi širom BiH, gdje kupci sami mogu praviti kafu po želji, a izbor je veliki - od aromatičnog espressa, kremastih napitaka od kafe kao što su cappuccino, latte macchiato i kafa s mlijekom, do cappuccina sa čokoladom i irish cappuccina. Svaki napitak je pripremljen od svježe mljevene mješavine kafe u kojoj se prepliću medene note sa naknadnim ukusom čokolade i prijatno zaokružene voćno-cvjetne arome. 

Parola kojom se Barcaffè&GO vodi jeste da se svaki užurban i stresan dan može pretvoriti u značajan i obećavajući, a ova kafa obećava jedinstven okus koji stimuliše, daje energiju i podržava svakoga ko je proba. Kupci se zbog osjećaja koji ova kafa izaziva u njima i emotivno vežu za nju i doživljavaju je kao bliskog prijatelja koji je uvijek tu za njih. Stoga je Barcaffe svojim kupcima odlučio i dodatno uljepšati svaki dan u kojem se odluče kupiti njihovu kafu na putu, i to sipajući im njihov omiljeni napitak u posebno dizajniranim i čašama sa porukom. 

Tako se na svakoj od njih nalazi neka ilustracija pored koje je napisano “Danas je dobar dan za…” – kupiti cvijet, nazvati najboljeg prijatelja, ljubav i sreću, gledanje filmova, zagrljaje, kafu i knjigu, kafu sa nekim… 

Mogućnost da sami biramo šoljicu, napitak i količinu šećera koju želimo, daje nam osjećaj slobode i povjerenja, a to je ono što od pravih prijatelja, kao što je Barcaffè&GO, i treba uvijek da dobijamo.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.