x

Svakih 36 sekundi u svijetu se proda jedna tuba ove kultne maskare!

Kad govorimo o kozmetičkim proizvodima koji u beauty svijetu imaju kultni status, ne možemo ne spomenuti Hypnôse maskaru s potpisom luksuznog francuskog brenda Lancôme.

Riječ je o maskari koju mnogo žena opisuje kao svog beauty favorita, a o njenoj popularnosti najbolje govori činjenica da se svakih 36 sekundi proda jedna tuba ove maskare!

Predstavljena je još prije 15 godina, a žene je od tad jednostavno obožavaju. Razlog njene popularnosti skriva se i u činjenici da ima četkicu s 1.000 vlakana koja pojačavaju intenzitet i volumen trepavica, a da pritom ne dolazi do stvaranja grudvica. Osim tog, formula sadrži ulja koja njeguju trepavice pa ne treba čuditi da su i celebrity dame poput Kate Middleton, Penelope Cruz i Chiare Ferragni njene velike obožavateljke!

S obzirom na to da svi znamo koliko je teško pronaći idealnu maskaru, nije loša ideja poslušati savjet drugih, a dobar temelj za kupovinu maskare mogu biti i nevjerovatne brojke iz prodaje, kao što ih ima Lancôme Hypnôse.

Maskara ima formulu koja ne isušuje trepavice te je na trepavicama jako efikasna, a ujedno ih njeguje i štiti. Trepavicama pruža prirodan i neodoljiv izgled, bez korištenja uvijača za trepavice.

Ako još niste, sad je pravo vrijeme da isprobate ovu kultnu maskaru!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.