x

hoće obračun?

Svašta bih mogao da ispričam: Mensur Ajdarpašić spreman za susret sa Minom Vrbaški!

Veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića obilježila je treću sezonu "Zadruge". Bila je kontroverzna, sa mnogim usponima i padovima, okršajima i suzama, te se spekulisalo da li će biti nastavljena nakon samog rijalitija.

Mina i Mensur odoljeli su naletu svih nedaća koje su ih zatekle tokom trajanja rijalitija, i negativnim uticajima, te se njihova ljubav nastavila i nakon "Zadruge 3", iz koje je Mensur izašao kao superfinalista i osvojio treće mjesto.

Međutim, u spoljašnjem svijetu, ovo dvoje zadrugara se razišlo pod još uvijek neraščišćenim okolnostima, te je svako otišao na svoju stranu. Pardon, Mina je otišla pravo u "Zadrugu 4"!


Duži vremenski period se prepričava raskid veze Mine i Mensura, te su na vidjelo izašle i informacije koje su ukazivale na to da je Ajdarpašića, ljepotica iz Zadruge nasamarila i prekršila dogovor koji su imali prije njenog ulaska u "Zadrugu". Mnogo toga je iznijeto sa obe strane. A istina, ona je negdje tamo.

I dok se Mina Vrbaški meškolji u zagrljaju svoje nove "rijaliti ljubavi" Filipa Cara, pitanje je trenutka kada će se Mensur pojaviti na vratima Bijele kuće. Novinari su stupili u kontakt sa Mensurom kako bi saznali iz prve ruke šta je ono što od đetića možemo očekivati kada je u pitanju četvrta sezona rijalitija, a i njegov odnos sa sadašnjom učesnicom "Zadruge".


- Kada budem najavio svoj ulazak to će biti javno, na mom profilu, te iste večeri kada budem trebao da uđem. Još uvijek smo u pregovorima, ukoliko bude došlo do toga, svakako će se saznati. Nisam bio psihički nestabilan, već psihički nespreman da u tom trenutku kada sam dobio poziv, uđem u rijaliti. Mina i ja smo imali dogovor da ne ulazimo u četvrtu sezonu i ja sam taj dogovor želio da ispoštujem. Međutim, ona me je preduhitrila, desilo se to što se desilo. A i ako bi ušao, to bi svakako bilo u vremenskom periodu od šest mjeseci, ništa duže od nekih igrača koji nešto vrijede - objašnjava Mensur i nastavlja kako bi se ophodio prema njoj: 


- Sve zavisi kako se ona postavi prema meni. Ona, a i bilo ko drugi tamo. Ja zaista nemam nikakav problem. Ona mi nije dorasla ni 20 odsto od mojih 100 odsto, tako da ako bi ona imala potrebu za nekim raspravama, meni to uopšte nije potrebno u životu. A taj kontekst kroz koji me ona provlači konstantno, ne znam čemu... Ta priča "Šta sam ja sebi dozvolila u "Zadruzi 3" da meni neko radi sve to...", ja evo ne znam... Ona ništa nije doživjela od mene što nije doživjela od bilo kog drugog zadrugara ili nekog drugog partnera napolju. Ja sam se stvarno potrudio da izvučem ono najbolje iz nje, da je volim, da joj ukažem na neke stvari i da je dozovem pameti - da bude djevojka koju bi gledali malo drugačije od onoga kako su je do tada gledali. Žao mi je. Ja sam se trudio oko nje, i zaista sam je onoliko volio. Neke stvari nisam zaslužio. U javnosti ne pričam o našem odnosu, inače šta bih sve mogao da ispričam... ali ne želim to da radim! - izjavio je Ajdarpašić.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.