x

pakleni plan

Sve igra i gluma, a Dragojević glavni režiser? Jedan detalj na Dejanovoj ruci otkriva da je preljuba sa Carem čista namještaljka!

Aleksandra Nikolić prevarila je Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, a mladić iz Veternika ju je odmah javno ostavio i počele su priče i teorije zavjere.

Naime, bivšoj zadrugarki Jeleni Batos nije mogla da promakne jedna "sitnica".

Ona je na Instagramu objavila prepisku sa nepoznatom osobom, koja je poslala sliku Dragojevića koji i dalje nosi crnu traku, tačnije gumicu za kosu, koju mu je Aleksandra poklonila. Zbog toga smatra da je sve namještaljka.


- Još nosi onu crnu traku oko ruke ili gumicu za kosu od Aleksandre. Al' je prikriva sve vreme. Zumirala sam njegovu ruku, znači ovo je sve Dejanova i njena igra i gluma. Dejan je režiser, živi bili pa vidjeli - piše u prvoj poruci, a zatim je dodato:


- Evo, vidi, kad je bio kod Tare u emisiji, a ima jedan video na njegovom Jutjub kanalu, gdje kaže da je ovo od Aleks kad je bio u Rajskom vrtu da je posjeti. Ovo je sve igra njegova, Aleksandrina i Careva - poručio je fan.


Podsjetimo, i Car je ozbiljan igrač, pa je za osvajanje starlete dobio 20.000 eura od produkcije. On se unaprijed dogovorio da napravi novi ljubavni zaplet u "Zadruzi". Ako se tome pridoda i to da je Nikolićeva prije Carevog ulaska u "Zadrugu" bacila oko na Zvezdana Slavnića, kojeg je zbog odnosa s njom ostavila žena Ana, onda se ova ponuda Filipu i te kako isplati. On je u osvajanje krenuo odmah čim je ušao u bijelu kuću, a ni ona nije ostala imuna.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.