x

Sve je laž! Milijana i Milojko slagali cijelu Srbiju: Ovo je istina o njima!

Milojko i Milijana Božić vjenčali su se, pa ušli u rijaliti, a u njihovu priču za koju je čuo svijet umiješao se Nemanja Stamatović Žabac koji je preuzeo Milijanu.

Milijanina bivša drugarica sad je iznijela niz dokaza kojima tvrdi da je kontroverzni par iz Pilatovića prevario naciju.

"Sve je počelo pred ulazak u novu sezonu rijalitija. Njih dvoje su se prvo vjenčali, a onda osmislili taktiku koja bi mogla da im zaživi i tako ostanu do samog kraja sezone. Znali su da je priča sa Požgajem od prošle sezone bila i te kako popularna, pa su samim tim željeli da ponove isto. Dogovorili su se da nađu treću žrtvu koja će se umiješati u njihov odnos, a to je po svemu sudeći bio Žabac", ispričala je drugarica i dodala:


"Međutim, ja kao gledalac vidim da se Milijana zaigrala. Vrlo je dobro poznajem kao bivšu drugaricu i tvrdim da se zaljubila u Žapca. Prvo je htjela da odigra na kartu blefiranja, ali joj po svemu sudeći nije pošlo za rukom. Vidjećemo kako će se ova ljubavna saga nastaviti, a prevarantima kao što su ona i Milojko, nije mjesto dole u vili."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com