x

Sve popularniji hrvatski pjevač Željko Milašinović poručuje: Nadam se da ćemo iz cijele ove situacije izaći kao bolji ljudi

Dragi moj narode,

Trenutno nas je sve zahvatila jedna velika nevolja, kojoj se Balkan nije nadao. 

U ovim teškim trenucima, zaista se suosjećam sa Vama. Još donedavno smo pili kave po kafićima, šetali parkovima, družili se, uživali u lijepom vremenu, a sada nam je sve to uskraćeno.

Teorije su veoma različite, ni u jednu ne vjerujem. Sad je tako kako je i nadamo se da ćemo izaći iz ovoga što prije kao bolji ljudi.

Meni osobno je također ovo veliki šok. Kao pjevač naučio sam vikendima nastupati, biti okružen mnoštvu ljudi. Biti sa obitelji, prijateljima, ići na izlete.

Naravno , brinem se o svom zdravlju i pridržavam se mjera. Kod nas u Hrvatskoj trgovine rade do 17 h, a sve ostalo je zatvoreno. Nemamo policijski čas, ali ne izlazim u velike grupe ljudi, niti moji sugrađani, pa je grad zaista prazan.

Ako vam je dosadno, a vjerujem da je. Nazovite svoje najmilije, popričajte sa njima. Pročitajte neku dobru knjigu ili pjevajte.

Ja skoro svaki dan po sat i pol treniram glas i odradim set pjesama kao da imam nastup. Sa klavijaturistom vježbama preko Skypea i za čas nam proleti vrijeme.

Ako mi nije dan za vježbu onda gledamo serije, ili čitam. Napišem koju rečenicu novog romana koji uskoro izlazi.... I tako....

Meni zaista nikad nije dosadno jer si ispunim dan. Nisam nervozan i ne paničarim. Nemojte ni vi.

Znam da niste svi pjevači i to je nebitno. Moja preporuka je da organizirate kućne karaoke i zapjevate svi skupa. Ili odigrajte neku društvenu igru.

Također vas molim pridržavajte se uputa. Jer samo tako ćemo svi što prije pobjediti virus i opet vratiti naš život u normalu.

Svima vama što čuvate svoje i naše zdravlje, hvala od srca.

I za kraj ću reći još jednu poznatu uzrečicu, #ostanidoma

Mladi pjevač Željko Milašinović do sada je objavio jednu pjesmu, i uveliko radi na pripremi druge pjesme koja će se zvati "Ništa za ljubav". Premijeru pjesme za koju je tekst napisao Nenad Škundrić očekujemo kada se sve ovo završi, a svi se nadamo da će to biti uskoro.

Do tad, poslušajte još uvijek aktuelnu pesmu "Lavina".


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.