x

Sve pršti od luksuza: Baka Prase otvorio vrata novog stana u elitnom naselju! Pokazao pogled od kog zastaje dah, pa otkrio šta planira na terasi novog doma! (FOTO)

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otvorio je vrata svog novog stana i pokazao u kakvom luksuzu živi.

Bakin stan nalazi se u elitnom naselju, kroz koje je prošetao i pokazao šta sve kao stanovnik ovog dijela grada može da koristi. On se javio djeci u parku, a onda otišao do ograđenog dijela namijenjenog kućnim ljubimcima. Tu je pokupio ono što je iza njih ostalo i bacio u kantu za smeće i svojim primjerom pokazao kako u takvom prostoru treba postupati. Poigrao se i na trambolini, pa odradio nekoliko zgibova na šipci.

Onda se uputio ka prostranoj terasi koja se nalazi na samom vrhu zgrade. Baka je najavio lude žurke na ovom mjestu, a poseban utisak stvorio je pogled na cijeli Beograd.


U jednom trenutku Baka je pokazao ključeve od novih kola, ali nije potvrdio da se radi o njegovom automobilu.

Poput prethodnog, stan u dnevnoj sobi ima trosjed, veliku fotelju, televizor, itd. Tu je i kuhinja, kao i spavaća soba sa velikim krevetom.

Nastavio je do kupatila, a onda i dijela gdje mu stoji obuća, pa se pohvalio modelima koji su u njegovom vlasništvu, a usput i "Roleksom" na ruci. 

Klip je završen na maloj terasi, pa ostaje nepoznato da li se stan nalazi na vrhu zgrade kako je Baka rekao dok je šetao terasom koja se nalazi na vrhu zgrade, ili je ipak u pitanju drugi stan u elitnom naselju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.