x

Sve sam izgubio: Janjuš poslije skandala sa Majom od sramote nije mogao da podigne glavu, obratio se porodici!

Nakon što je Maja Marinković prošla na poligrafu, te su odgovori koje je davala vezane za njenu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem bili istiniti, on je osjetio potrebu da da svoj komentar na cijelu situaciju.

- Biću najiskreniji sad. Jednostavno, napadali ste me da lažem. Ona je uvijek znala, govorila je da me ne bi izdala nikad, non-stop je to pričala, ja nisam posumnjao da može da dođe do ovoga. Nisam toliki idiot. Desilo se šta se desilo, zavozali smo se. Nemam opravdanje. Mislim da nemam izbora ni objašnjenja. Nije bilo ništa tako strašno, ali jeste. Neću ići na poligraf, da se blamiram, dosta sam se izblamirao.


- Osjećam se katastrofa. Dogodilo mi se to sa njom. Bilo je jače od mene, dug period, zatvoren prostor, nemam opravdanje. Pokušao sam jutros da odem, hvala Bogu pa nisam, neću otići, boriću se do kraja. Ona je djevojka koja nije normalna. Koliko god bila zaljubljena i koliko god je volio, ona nije normalna. Znam da će biti teško objašnjenje zbog cijele situacije napolju - pričao je Janjuš, dok glavu od sramote nije mogao da podigne, pa nastavio:


- Mislim da ljudi ovo gledaju katastrofa, ne znam ni gdje ću ni kako ću. Pokušaću da smirim glavu. Odgovaraću na pitanja, da me je sramota, da je katastrofa, bilo je, pogriješio sam, na svako pitanje ću tako odgovarati do kraja rijalitija - pričao je Marko, pa nastavio da govori da i dalje svoju ženu voli najviše na svijetu.

- Ja svoju ženu volim najviše na svijetu, sa Majom neću imati nikakav kontakt od danas ni ovdje, ni napolju. Neću da pričam ni sa njom, ni o njoj. Hoću da zaradim ovaj novac, Mensur je u pravu, novac je sad nebitan.


- Teško mi je, izblamirao sam se, osjećam se loše. Ja više neću biti ni srećan. Znam šta sam uradio, znam da neću biti srećan, znam da me čeka pakao. Danas sam sve shvatio, nemam opravdanje, pokušaću da zaradim pare, da ih dam. Ne trebaju mi pare kad sam izgubio sve. Ovo je javna scena, ostavio sam loš utisak, ne bježim od toga. Možda neće neko sa druge strane da ima poziv sa mnom. Nemam snage, a moram da izdržim. Bila bi duplo gora situacija da odem sad. Moram da smognem snage da bar obezbijedim nešto, da znam zašto sam ovdje. Da sam najgori, propatio sam. Izvinjavam se svima koji me vole. Ženi Eni nema izvinjenja, samo ako ona osjeti moje pokajanje. Razočarao sam se u Maju - naveo je Marko Janjušević Janjuš.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.