x

Sve za njegu i ljepotu žene na jednom mjestu: Otvoren prvi Showroom u BiH! (FOTO+VIDEO)

Sarajevo - U ulici Kulovića na broju 5, otvoren je prvi Showroom u BiH, iza kojeg stoji lijepa i uspješna poduzetnica Munira Rira Mahmutović, dipl. kozmetolog i vlasnica medicinsko – kozmetičkog centra Modis.

Već 14 godina Rira tu postiže sve o čemu je maštala kao djevojčica.

Ona je, podsjetimo, dugi niz godina članica stručnog žirija za Miss Planete Zemlje, a prošle godine našla se i u žiriju za Metropolitan Top Model Hrvatske.

Ne treba zanemariti ni to da je prošle godine u maju napravila prvu promociju aroma kozmetičkog brenda Riri Beauty Sense u Domu mladih, čije recepture Rira u svojoj labaratoriji pravi. Ovaj brend je, za vrlo kratko vrijeme, našao svoje mjesto u prodajama širom naše, ali i susjednih država.


U subotu, od 19 h, Riri je predstavnicima sedme sile, svojim klijenticama i prijateljima predstavila nešto potpuno novo na ovim prostorima – Prvi Showroom.


„U trenutku kad su se sve kockice posložile, odlučila sam da otvorim prvi Showroom u našoj državi. Na jednom mjestu imamo sve što je jednoj savremenoj ženi potrebno da bi se osjećala sigurno, lijepo, njegovano i kroz naše haljine i kreacije“, objasnila nam je Riri uz napomenu da će u ovom Modisu biti centar edukacije i druženja, ali i promocije iz sfera zdravlja, ljepote i mode.

Kako je  bilo na otvorenju, na kojem su se pojavile brojne javne ličnosti, pogledajte ispod u  videu.




Foto: Edin Bičo/Ekskluziva.ba
Izvor/Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.