x

Svečano obilježen završetak prve faze modernizacije Holdina postrojenja Podlugovi!

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo svečano su obilježili završetak prve faze modernizacije postrojenja Podlugovi u okolini Sarajeva, u prisustvu delegacije INA Grupe, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice. Vrijednost investicije prve faze procesa iznosi 5 miliona KM koja je imala za cilj podizanje standarda sigurnosti, zaštite okoline i ljudi.   

Tokom svečanosti, zvanicama se obratio Juraj Polić, izvršni direktor za veleprodaju Holdine: “Jedan od ciljeva našeg poslovanja je podizanje standarda kvalitete usluga i proizvoda koje pružamo našim partnerima i kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine. Dodatno, kao društveno odgovorna kompanija koja posluje po najvišim standardima sigurnosti, zaštite okoliša i ljudi, s ponosom možemo reći kako Podlugovi zadovoljavaju najstriktnije norme i standarde iz ove oblasti. Sretni smo što kupci prepoznaju naše napore usmjerene ka osiguranju najboljih uvjeta poslovanja, te je ovaj projekt jedna u nizu aktivnosti kojima opravdavamo njihovo dugogodišnje povjerenje.”

Postrojenje Podlugovi, smješteno u blizini Sarajeva, ima tradiciju poslovanja dugu 50 godina, opskrbljuje naftom i naftnim derivatima tržište Bosne i Hercegovine. U sklopu postrojenja vrši se i distribucija ulja i maziva za veleprodajne kupce.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.