x

Svečano otvoren butik Cotton Club u Lukavici!

U subotu, 02. novembra upriličeno je veliko otvaranje butika Cotton Club No.3. Cijeli događaj propraćen je zanimljivim programom, pa su tako poznati modeli nosili najnovije kolekcije spomenutog butika. Ukoliko se po jutru dan poznaje, ovo će biti itekako uspješan butik, jer već prve večeri prisutni su bili zainteresovani za brojne kreacije. Tako, pored onog u gradu, te onog u Grand centru Ilidža, ljubitelji kvalitetne odjeće, ekskluzivne komade poznatog brenda Cotton Club moći će pronaći u Tržnom centru Tom u Lukavici, u Istočnom Sarajevu. 

Na otvorenju butika prisutni su bili vlasnici butika Omar Ćorović i Marko Ždrale, direktori korporacije, Čako Ćorović sa Draženom Ždrale, dok su se kao posebni gosti pojavili Mirko Geronimo, Dragana Kajtazović Vardić, PR glasnogovornica brenda, djevojka vlasnika i top model Ella Vardić i brojni drugi. S obzirom da se radi o poznatom domaćem brendu nije izostalo pojavljivanje predstavnika medija, manekena, manekenki, pjevača, biznismena, te ostale elite grada Sarajevo.

Odmah na otvorenju butika najavljeno je skorašnje otvaranje još poslovnih jedinica, a već u januaru pokreće se brend odijela pod nazivom Cotton Club. Butik Cotton Club u svojoj ponudi ima najpoznatije svjetske brendove, a sofisticiran i elegantan izložbeni prostor predstavlja novu znamenitost Tržnog centra u kojem se butik nalazi.

Sa prodajnim salonom i najsavremenijim servisnim ateljeom, novi butik Cotton Club i istoimeni brend objedinjuju sve na jednom mjestu, počevši od krajnje prigodnih cijena, pa sve do originalne i unikatne odjeće. Ovaj prestižni butik sa svim modnim markama koje posjeduje bez sumnje će zadovoljiti sve modne stručnjake s istančanim ukusom i pri tome uspostaviti potpuno novi trend. Butik Cotton Club počinje novu modnu priču, a o čemu se radi najbolje ćete se uvjeriti ukoliko posjetite radnju u Tržnom centru Tom u Lukavici.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.