x

NIKAD ŽEŠĆI SUKOB U PORODICI LAZIĆ ZBOG NOVE SNAJKE

Svekrva Branka očajna: Darko sluša Kaću ko da nema mozga, sve je njeno maslo!

Katarina, nova supruga Darka Lazića, unijela je razdor u pjevačevu porodicu, pa je zbog nje folker već duže vrijeme u lošim odnosima s majkom Brankom i bratom Draganom. Ne javlja im se, niti odlazi u rodni Brestač, a informacije o njemu dobijaju iz medija.

Ovo je za Kurir rekla Darkova majka Branka, koja je jako razočarana u poteze svog sina, za šta najviše krivi novu snajku.

- Ne znam šta mi je sa sinom, niti gdje je, niti kako je poslije te nove operacije. Meni on već mjesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao... Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam vidjela u novinama - kazala je Branka i dodala:


- Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slijepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lijepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na vjenčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli. Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali... Valjda će se jednom i on opametiti poslije svega što je prošao u životu - poručila je bijesna Lazićeva.


Inače, i sam Darko, koji se prošle nedjelje podvrgnuo operaciji zatezanja kože, nedavno je u izjavi za medije istakao da ne osjeća potrebu da ikome polaže račune, pa ni svojoj porodici.

- Kad čovjek osjeti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom, nego ja. Prvi put se osjećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uho kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najljepše - rekao je Lazić.


Podsjetimo, pjevačeva odluka da o vjenčanju ne obavijesti svoju porodicu izazvala je tugu i razočaranje njegovih najbližih, koji su mu jako zamjerili što su za ovo saznali, kao i ostali, iz medija.

- Čula sam i ja u međuvremenu da se moj Darko oženio. Mene oni nisu zvali, stvarno ne znam zbog čega. To morate da pitate njih dvoje. Oni to najbolje znaju. Nije se ni bratu javio skoro nedjelju dana. Šta da vam kažem? On umije da krije takve stvari, a otkad je opet u vezi s Katarinom, zna da mi se ne javi danima. To je vjerovatno ona tražila od njega da nam ne priča. Naravno da mi je žao što nas nije zvao na taj lijep i srećan dan. Ja sam bila čula da su na nekom putu zajedno, ali, eto... Imali su sigurno neke važnije ljude od nas koji su prisustvovali vjenčanju. To je sve što imam da kažem - poručila je neposredno poslije vjenčanja za Kurir razočarana Branka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.