x

rat kebine žene i seve

Svekrva kriva za razvod Severine i Igora: Optužila pjevačicu da joj sina vara sa moćnikom iz Crne Gore!

O razvodu braka Severine i Igora Kojića dugo se polemisalo i nagađalo u javnosti, da bi se na kraju završilo kratkim saopštenjem u kojem je pjevačica potvrdila da je došlo do razlaza, rekavši da je njen sad već bivši partner bio sjajan u toj ulozi.

Javnost je prihvatila priču da su razmirice između njih počele još odavno, što nije teško zaključiti, čak i po tome što su se bezbroj puta otpratili i zapratili na društvenim mrežama, a sve je navodno kulminiralo kad je Severina tokom boravka u Beogradu prošle godine htjela da renovira bazen u domu Kojića. To, prema pouzdanim saznanjima Kurira, nije istina. Od izvora bliskih Igoru čuli smo da je brak počeo da se ljulja kad je njegova majka Olja umiješala prste, piše Kurir.


Ona je, kaže sagovornik, neko vrijeme pratila i špijunirala snajku i tako svašta saznala o njoj, pa čak i da njenog sina vara s jednim poznatim crnogorskim mafijašem. Kad je sakupila dovoljno argumenata, sasula ih je u lice Severini i tako je izbila svađa između njih dvije, a brzo su se umiješali i Igor i Keba. To se dešavalo tokom karantina prošle godine, kad je pjevačica bila u Beogradu više od mjesec dana.


Navodno, prema riječima našeg izvora, Olja je tada svašta rekla snajki i pale su teške riječi između njih. Između ostalog, rekla joj je da mnogo ljudi zna za njenu romansu s mafijašem iz Crne Gore, da su ih viđali zajedno u Podgorici, kao i da joj Igor služi samo da čuva i zabavlja njenog sina. To je Severinu jako pogodilo, pa ni ona nije ostala dužna svekrvi na uvrede i poručila joj je da treba da je bude sramota što se miješa u njen i Igorov brak i optužila je da je sve izmislila.


Igor nije znao na koju stranu da stane, pa se u početku držao na distanci, pokušavajući da smiri tenzije. To je još više razbijesnilo pomahnitalu Severinu, koja nije mogla da se odbrani od svekrvinih optužbi, pa je ona usred noći sela u auto i krenula u grad znajući da je na snazi policijski čas. Tad su je organi reda zaustavili, a ona im je rekla da mora hitno do apoteke, pa su joj napisali kaznu. Nakon toga brzo je otišla u Hrvatsku, i to je ujedno bio i njen poslednji susret s porodicom Kojić. Sa svekrvom više nije imala nikakav kontakt, ali je javno napisala da su ona i njen muž Dragan krivi za njen i Igorov razlaz. Kad je Kojić na Instagramu objavio, žaleći se na pisanje medija, rečenicu "generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", pjevačica je ispod toga ostavila komentar.


- Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je ona. Igor je više od godinu dana pokušavao da spase brak i stalno je tražio od Severine da razgovaraju i daju još jednu šansu njihovoj ljubavi. Međutim, ona to nije željela i insistirala je da se razvedu, saznajemo od našeg izvora. Navodno, Igor u poslednjih godinu dana rijetko boravi kod kuće jer je s roditeljima imao žestoku raspravu nakon što ga je napustila Severina, ali nije u svađi s njima. Niko od aktera ove priče juče nije odgovarao na naše pozive.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.