x

SVI BI OVAKVOG GAZDU: Biznismen iz BiH Bahro Kačapor za svoje zaposlene u Beču napravio feštu uz Enesa Begovića i Mirzu Šoljanina!

Poznati bečki ugostitelj i biznismen, porijeklom iz BiH, Bahro Kačapor već godinama je priznat u zapadnoj Evropi, gdje zapošljava desetine radnika. Za Bahru Kačapora je 2017. godina bila izuzetno uspješna na poslovnom polju, a svoje zadovoljstvo je podijelio sa svojim zaposlenima, kojima je upriličio veliku feštu uz poznata estradna imena Enesa Begovića i Mirzu Šoljanina. 

Ugledni biznismen Bahro Kačapor je usvojio tradiciju nastalu u zapadnoj Evropi, a to je da sve velike i uspješne firme za svoje zaposlene upriliče Božićnu proslavu i time ujedno proslave kraj još jedne godine. 

 

Kačapor je dugogodišnji priznati bečki ugostitelj i biznismen. Za sve zaposlene u svojoj firmi ``Le Sette Fontane`` je i ove godine organizivao veliku feštu kojom je dokazao kako itekako cijeni svoj vrijedni tim. Naime, Bahro Kačapor je u restoranu ``Galaxie`` okupio sve svoje radnike i priredio im nezaboravno veče, ni manje, ni više uz jednog od najpopularnijiih pjevača na našoj estradi - Enesa Begovića, te mladu muzičku zvijezdu Mirzu Šoljanina. 

 

Domaćin Bahro je zajedno sa suprugom Figen dočekao svoje mnogobrojne zvanice nakon čega je uslijedila zabava do jutarnjih sati. Enes Begović i Mirza Šoljanin su napravili uistinu nezaboran dernek, a dobre pjesme i još bolje atmosfere nije manjkalo ni u jednom momentu. Sjajne energije i osmijeha na licu je bilo na sve strane, pa je jasno kako je ovo bila više nego uspješna godina za Bahru i njegov tim. Svakako, ne sumnjamo da su pred Kačaporom nove radne pobjede i u Novoj 2018. godini. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.