x

veliko hapšenje u beogradu

Svi detalji hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića: Ubili najboljeg druga, dilovali k.kain...

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, poslije mnogih krivičnih dela koja su se dovodila u vezu sa njim, uhapšen je zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

Prema saznjanima, Radojević je otet prošle godine u Kotežu na prevaru, a potom, kako se sumnja, i ub.jen, a to sve jer je navodno odbio da plaća reket Belivuku.

Ubijeni navijač Crvene Zvezde navodno je takođe bio povezan sa kriminogenim krugovima.

Za Belivuka se, kako se sumnja, vezuje nestanak tri lica, ali do sada je bilo sasvim nepoznato ime Zdravka Radojevića zbog čijeg ubistva je Belivuk danas uhapšen.


Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi Radojević je bio izuzetno blizak sa Markom Miljkovićem Maretom, "desnom rukom" Belivuka, koji je, takođe, uhapšen u akciji BIA i policije. Čak se navodi da su bili najbolji prijatelji.

Prema saznanjima, ub.jeni navijač Crvene Zvezde je, takođe, bio s one strane zakona i, prema nezvaničnim navodima, navodno je bio u poslu sa k.kainom.


To Belivuku i Miljkoviću nije smetalo dok je, kako se tvrdi, Radojević imao "sitno na prodaju". Međutim, pretpostavlja se da je i on počeo da diluje veće količine i tada, sumnja se, dobio prvu opomenu.

Kako navodi izvor Belivuk i Milojević su mu navodno isprva rekli da im se "ne miješa u posao" i "ne zalazi na njihovu teritoriju". Radojević je međutim, kako se tvrdi, nastavio sa "poslom" i nije se obazirao na upozorenja i prijetnje. Potom je nastupila faza iznude.


Belivuk i Milojević su navodno navijaču Crvene zvezde tražili dio novca od zarade, što je Radojević takođe odbio.

"Prema onome što se od sada zna u trenutku otmice su već bili u ozbiljnom sukobu. Belivuk i Milojević su namamili Radojevića preko prijatelja. Ovaj nije posumnjao i otišao je na susret", navodi izvor.

Međutim, kako navodi izvor, tada je strpan u auto, koji mu je potom i ukraden.


Radojević je nestao prošle godine u Kotežu. Gubi mu se svaki trag. Njegovi bliski prijatelji prijavili su nestanak i, kako se tvrdi, Belivuka i Miljkovića označili kao moguće aktere. 

Od Belivuka i Milojevića se očekuje da otkriju navodno mesto moguće egzekucije.

Velja Nevolja i njegova ekipa uhapšena je danas na nekoliko različitih lokacija. Oni se sumnjiče za najteža krivična djela - ub.stva, otmice, reketiranje, dil.vanje dr.ge...

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.