x

Svi ga znate kao opasnog frajera iz spota "Žena od sultana", a evo ko je zapravo on: Otkrivene sve tajne!

Region je zavolio Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu djevojčicu koja je sa petnaest godina došla do finala Zvezda Granda. U međuvremenu ona je porasla i počela da osim glasom plijeni i stasom što je i pokazala u svom novom spotu “Žena od sultana”.

Međutim, mnogim ženama zapao je za oko sam “sultan” a iznenadićete se kad čujete ko je on zapravo.

Naime, on je Sharan Nikolić, bubnjar nekadašnje grupe “Allegro bend”, a danas čovjek koji je više zadužen za produkciju, ali je svakako na isti način posvećen Slađinoj karijeri, ako ne i u potpunosti.

Jednom prilikom je izjavio da je muzički projekat koji je radio sa Slađom Allegro i pjevačem Samo Bob donio velike probleme.


- Autori tih pjesama koje sam ja promovisao, umjesto da budu zahvalni što se neko bori da se očuva muzika, da vrhunski izvođač pjeva njihovu pjesmu, da se ponovo ta pjesma vrati u narod, vjerovao ili ne, većina tih autora me mrzi sad. Sve te autore sam uljudno pitao i dobio sam dozvolu od svih, međutim kada se to pojavilo i kada su vidjeli uspjeh tog projekta, mislim na albume “Soba za sjećanje” i “Soba za plakanje”, oni se sad bore da obore sopstvene pjesme što je meni potpuno idiotski.


- Čak su neki i uspjeli u tome. Ljudi koji su mi dali napismeno pravo. Neke pjevače i pjesme sam ponovo vratio u život, a oni na sve moguće načine se trude da to ponište, da obore svoje pjesme -  izjavio je Sharan Nikolić u net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”. 


- Inače, ja sam donio melodiju za pjesmu “Imendan”, svi su je odbili, čak i Slađa. Onda sam ja rekao da ću da založim svoju kuću, ako prođe da mi vrate pare, a ako ne prođe ništa mi nisu dužni. Niko nije mogao da vjeruje da sam toliko siguran i da vjerujem u tu pjesmu. Biljana Spasić je uradila tekst, a Slađa je rekla “Ne sviđa mi se ta riječ”, nasmijao se Sharan i nastavio:

– Onda me je Slađa zamolila da se promijeni naziv pjesme, tačnije da se ta riječ izbaci, a ja sam rekao da ne dolazi u obzir i da će se cijeli album tako zvati. Slađa je rekla da sam lud, ali je na kraju pjesma postala hit i obilježila taj album, izjavio je Sharan Nikolić.

.

.

.

Izvor: Pressserbia.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.