x

Svi pričaju o novoj “it” torbici koja je osvojila i Cate Blanchett

Svaka sezona donosi, naravno, i nove modne trendove. Nakon niza torbica slavnih dizajnera, koje su zaludjele sve žene svijeta, red je došao na novi statement torbicu – i to onu s potpisom Alexandera McQueena, kojoj nije odoljela ni holivudska glumica Cate Blanchett.

Mnogo žena tvrdi kako im je najbolja investicija u životu kupovina skupocjene, bezvremenske statement torbice, posebno one koja je nosiva u svim prilikama. Nakon niza dizajnerskih torbica, poput Gucci Dioniz ili Chloe Fay, koje su vladale stylinzima poznatih i nepoznatih bogatašica, red je došao na Alexandera McQueena i njegovu torbicu jednostavno nazvanu Pin.


Riječ je o torbici koja je, otkako se pojavila, postala hit, iako joj cijena iznosi 2.490 eura, a već se našla u ormarima mnogo dama. Koliko je posebna govori i to da joj nije mogla odoljeti ni slavna holivudska glumica, koju nazivaju kraljicom crvenih tepiha, Cate Blanchett.


Lijepa Cate torbicu je već nosila u tri različite prilike, i to svoju verziju u crno-zelenoj boji, koja se odlično uklopila u njena odijela.


Iako torbica dolazi s dugačkim, metalnim lancem, Cate Blanchett radije je nosi u ruci. Torbica je specifična i po tome što na mjestu gdje se zatvara ima sjajni ukras, koji može biti buba, pauk ili leptir.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.