x

šest godina nakon ovoga se razveli

Svi su mislili da je bajka, ali jedan detalj je nagovještavao kraj: Pogledajte ekskluzivne privatne fotografije sa vjenčanja Nataše i Dače!

Godina 2006. po mnogo čemu je bila zanimljiva, a događaj koji se posebno pamti, jer je mnogima istovremeno izmamio suze i osmijeh na lice bilo je vjenčanje Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića. 

Pjevačica i vaterpolista jedno drugome na vječnu ljubav zakleli su se u crkvi Svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima. Ceremoniji su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice, a kako bi im zajednički život bio ljepši i plodonosniji mladence su po izlasku iz crkve zvanice obasule bijelim laticama ruža. Nataša je ponijela Valentino vjenčanicu vrijednu 2000 evra, a kasnije toga dana se presvukla.


U pratnji gostiju novopečeni supružnici zaputili su se potom u hotel “Park” u Natašinom rodnom gradu, gdje su se vjenčali pred matičarem, ili se bar tako činilo njihovim zvanicama. Naime, Bekvalčeva i Ikodinović samo su fingirali opštinsko vjenčanje, jer nisu željeli da rastuže roditelje i saopšte im da su sudbonosno da zapravo izgovorili godinu dana ranije, samo u prisustvu kumova.


Prvo vjenčanje o kojem su tajili, pop diva i sportista organizovali su nakon Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gdje je srpska reprezentacija 2005. godine na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali vjenčanje.


- Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bijele japanke i jeftinu dugu bijelu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i bijeloj majici kratkih rukava. Isti vjenčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na vjenčanju u hotelu, kobajagi, potpisali. Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume - otkrila je Bekvalčeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.