x

Izjava trenera Dragana Bajića sve govori

Svi su šokirani: U Igokei nikada nigdje nisu doživjeli uvrede kao u Beogradu!

Bosna i Hercegovina neće imati predstavnika u finalu ABA lige. Igokea je u majstorici poražena od Crvene zvezde rezultatom 76:53.

Igosi su u Beogradu igrali pod velikim pritiskom i bili su pod stalnom paljbom uvreda i psovki. Potvrđuje to i izjava Dragana Bajića poslije meča.

"Čestitam Zvezdi na pobjedi. Nije samo posljednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva dionica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti", rekao je Bajić.

"Problem je bila i treća dionica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvjesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U posljednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici",

"Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima.


"Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj historiji nije doživjela ovakve uvrede", završio je novi selektor Sjeverne Makedonije.

Domaći sastav je dominirao od samog početka. Nakon deset minuta igre bilo je već plus 12 (24:12) i dalo se naslutiti kako će Zvezda u ovom susretu lagano do pobjede.

Kontrolisala je Zvezda potpuno rezultat u drugoj dionici. Razlika je u nekoliko navrata išla i do plus 18, a na odmor se otišlo sa 13 poena prednosti u korist domaćina, 48:35.

Igokea je uspjela da zaprijeti u trećoj dionici. U jednom trenutku su došli do minus četiri, a nakon 30 minuta igre Zvezda je imala samo šest poena prednosti, 57:51.


Ipak, u posljednjoj dionici domaći košarkaši su potpuno razbili Igokeu. Dopustili su im samo dva poena za deset minuta (19:2) i na kraju je razlika narasla na čak 23 razlike.

Đorđe Davidović je predvodio Zvezdu sa 22 poena u ovom meču, Loyd je dodao 15, a Dobrić i Nnoko po 11 koševa.

Kod Igokee Clemmons je ubacio 15 koševa, Carmichael je dodao 12. Edin Atić je ubacio jedan poen za 28 minuta na parketu.

Crvena zvezda će u finalu ABA lige igrati protiv podgoričke Budućnosti, dok se Igokea sada okreće završnici bh. prvenstva. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.