x

je li kraj?

Ispravka: U Melanijinom ponašanju na groblju nije bilo ništa neobično!

NAPOMENA: 
Ekskluziva.ba portal je 13. novembra preuzeo članak sa portala Telegraf.rs u kojem se navodi kako je to što je bračni par Trump hodao razdvojeno, dok je Melanija držala za ruku vojnika. U teksut, se također navodi kako je ovo pokrenulo spekulacije da su oni u svađi. Portal Raskrinkavanje je ovaj članak označio kao "klikbejt", te naveo kako je činjenica da je praksa držanja vojnika “pod ruku” na sličnim događanjima potpuno uobičajena. 

Bračni par Tramp pojavio se na obilježavanju Dana veterana prvi put od američkih izbora, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa vojnikom i stoji dalje od supruga Donalda na ceremoniji u Arlingtonu.

Prvu damu SAD pratio je vojnik sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći Melaniju Tramp od kiše tokom posjete groblju kako bi odali počast palim borcima iz Prvog svjetskog rata.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kako je bračni par hodao razdvojeno, dok je Melanija držala za ruku vojnika Odmah su počele da kruže spekulacije da su Melanija i Donald u svađi, što nije prvi put. Ipak, u držanju za ruku vojnika nema ništa čudno, kako su mediji pisali. 

U članku, ponašanje Donalda i Melanije Trump tokom ceremonije na groblju Arlington opisano je kao znak narušenih bračnih odnosa. No, činjenica je da je praksa držanja vojnika “pod ruku” na sličnim događanjima potpuno uobičajena. Primjer takvog događaja jeste i inauguracija predsjednika Trumpa 2017. godine, na kojoj je Melaniju Trump do njenog mjesta dopratio jedan od službenika, piše Raskrinkavanje.


Ovakav protokol se naročito primjenjuje u kišnim uslovima, odnosno kada su prisutnima potrebni kišobrani, što je bio slučaj prilikom posjete bračnog para Trump groblju u Arlingtonu.

Slične situacije su zabilježene i prilikom događaja kojima su prisustvovali prethodni predsjednici SAD. Na fotografiji iz 2013. godine se, tako, vidi da tadašnji predsjednik Barack Obama također hoda odvojeno od supruge Michelle, kojoj kišobran drži osoba iz pratnje, piše Raskrinkavanje.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.